Anasayfa
31 Mayıs 2023, 21:59
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında altın görmek

İstihare rüyasında altın görmek

Gmzknr
SelamunAleykum istihare namazı kılıp yattım.Rüyamda bir kadın bana altın kolye uçlarını gösteriyordu. Çok güzeldi hepsi.Sende tak dedi. Begendiklerim oldu ama o kendi sectigini çıkardı. Baykuş şeklinde altın bir kolye ucuydu. Onu alıp boynuma taktı.Bu ne demek oluyor acaba. Rüyam hayırlı mı hayırsız mı? Tesekkürler


Yorum: İstihare rüyasında altın görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlıdır ve müjdeli ve olumlu gelişmelere işaret eder. İnsanı sevindiren gelişmeler yaşamasına, mutlu olmasına ve işlerinin artık yoluna girmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yolculuk yapmak

Yorum: İstihare rüyasında altın görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm istehare de rüyamda rahmetli babamın bana burma bilezik taktiğini gördüm ve eşimden boşanmanın hayırlımi yoksa hayırsız mi dediğimde kırmızı siyahlı bir bir bina gördüm


Yorum: İstihare rüyasında altın görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu bir istihare rüyası olarak boşanmamanın daha hayırlı olacağına yorumlanabilir. Ancak böyle çok önemli konularda sakın sadece rüya ile veya hisler ile amel etmeyin. Mutlaka danışarak istişareler de ederek en son ve en hayırlı bir karar vermeye çalışmak gerekir.

Okudunuz mu?  İstiharede havlayan köpek görmek

Kayıtsız Üye
Istihare rüyamda altın gördüm bazilarinda kırmızı kurdele vardı. Bir akrabamiz o altınların onun olduğunu altınlarını bizim dolaba saklamış olduğunu söyledi bende altınları ona verdim. İçlerinde gümüş kupeler de vardı bir çift küpenin bana ait olduğunu söyledim ve onu aldım. Rüyam hayırlı mıdır?

Okudunuz mu?  İstiharede erik ve turp görmek

Tohat
Rüyada altın görülmesi hayırlara vesiledir. Zenginlik ile tabir edilir. Fakat istihare rüyası olduğundan istiharenin kuralları mevcut iken bunların tamamlanması halinde istihare niyetinin hayırlı veya şer olduğu anlaşılır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben sevdiğim adam hayırlımi hayirsizmi olduğunu öğrenmek için ishareye yatim ve rüyamda cantamda altın kolye vardı sonra onu emanet olarak başkasına verecektim tek bir kuyumcu açıktı gittiğimde altınım paraya donuştü bu ne anlama geliyor lütfen yorumlarmisiniz🙏

Okudunuz mu?  İstiharede siyah böcek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyayı hayra yoran ve yormayan alimler mevcuttur. Çünkü altın kararsızlık demektir. Yine de sadece bu rüyaya dayanarak niyetinizi belirlemeyin istişare edin ve istiharenin geri kalanını uygulamaya çalışın.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm bebeğimin cinsiyeti kızmı erkekmi diye iki ayrı kişi benim için istihareye yattı biri bolca altın görmüş altınların içinden birtanesinde arapça yazıyormuş onu almış diğer görende pembe rengini görmüş acıklayabilir misiniz lütfen

Okudunuz mu?  İstiharede at görmek

ACİLSERVİS
Ve aleykümüsselam. Cinsiyet öğrenmek için hastaneye başvurabilirsiniz. Bu iş istihare ile olmaz.


Kayıtsız Üye
Merhabalar , hayatımdaki kişi için istihareye yattım , rüyamda bana 3 tane yüzük veriyordu , biri alyans , biri altın rengi bijuteri bir yüzük , diğeride gümüş bir yüzüktü. Sonra o gümüş yüzük çok farklı şekillere giriyordu kullanamayacagim bir şekle dönüşüyordu. ama o alyans ve bijuteri olan yüzük sol parmağımda kalıyordu. Yorumlayabilir misiniz acaba😊

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında rüya görmemek

Tohat
Merhabalar. Bekarlar için kendileri için hayırlı olabilecek kısmetlerin açılacağına, ciddi yollara adım atacaklarına, dünya evine gireceklerine, evliler içinse bu rüya bebek müjdesi alacaklarına işaret etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


derin2365
selamun aleyküm, nişanlıyım istihare namazına yattım. rüyam da bir kız arkadaşım (gerçekte de evli.) altınlarını bozdurmak için kuyumcuya gidiyoruz bir sürü altın kolye bilezik bir kaç şey tartıyor kuyumcu rüya genel itibari ile ferah bir rüyaydı koyu renk hatırlamıyorum ama gündüzdü daha sonra annem ve akrabalarımızla oturuyorduk bir odada beyaz renkler olduğunu da hatırlıyorum fakat kendimi o şekilde şartlamak istemediğim için açık olduğunu düşünüyorum renklerin halamın saçları da sarı rüyayı bu şekilde gördüm nedir bir kez daha yatmalımıyım ne yapmalıyım? umarım bana dönüş yaparsınız Allah razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı elbise giymek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın tabiri maddi yönden feraha ereceğine, bu konuda sıkıntı çekmeyeceğine, eline geçecek mal mülke veya kazanacağın gelire işarettir. İstihare rüyasında renkler ve bunun ötesinde daha çok iç huzura bakılmaktadır. Bundan eminsen hayırlıdır. Fakat yedi defa tekrarlanmalıdır. Allah hakkında hayırlısını etsin. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede kararsız kalmak

Mrv_elf
Bir işim için istihareye yattım rüyamda ingiliz kraliyet ailesinin altınlarının bir poset içinde olduğunu ve onları valizime yerlestirip bir yere gideceğimi gördüm ve daha sonra küs olduğum dayımın eşini gördüm ve hicbirsey olmamış gibi onla muhabbet ettiğimi ve oğlunu kucağıma alıp sevdiğimi gördüm. Bunun yorumu nedir?

Okudunuz mu?  İstihare namazı kıldıktan sonra rüya görmemek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın tabirini en doğru şekilde hissettiğin histe bulabilirsin. Tabirini yapmak gerekirse yapacağın işlerde maddi olarak kazancın yüksek ve yolun açık olacak insanların hakkına ve hukukuna riayet ederek haksızlık yapmamaya özen göstermelisin. Küs olduğun kimselerle barışma ihtimalin olabilir, kırgınlıkları geride bırakabilirsin. ayrıca harcamalarına dikkat ederek gelir giderin iyice hesaplaman gerekmektedir. Allah en iyisini bilendir.


istiharede altın görmek, ıstıhare yapınca altın takıldığını gormek, istihare ruyasında altın

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında gelin ve damat görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında altın görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.