Anasayfa
19 Kasım 2023, 23:58
sizden93
Abone

Her işlediğim günahtan sonra pişman oluyorum

Her işlediğim günahtan sonra pişman oluyorum

emrahe
Selamunaleykum. Ben 23 yaşındayım. Ben işlediğim günahlardan dolayı çok pişman oluyorum ama yine aynı günahta buluyorum kendimi. Bekarım, çok çıktığım kişi oldu. Hiç tam anlamıyla aşık olmadım. Evli bekar bazı kızlarla kadınlarla konustuğum oldu. Evli olanlarla kötü amacla konusmamıstım. Sonra eşinden yana dertli oldugunu anlaşamadıklarını soyleyenler oldu. o şekilde konu ilerliyor. Birbirimize alışmaya başlıyoruz. konu farklı yerlere de gidiyor. ben de merak ettiğim için onu gormek istiyorum. Sanalda ilişki yaşadığım da oldu. ancak hiç biriyle gerçek ortamda ne ilişkiye girdim ne buluştum hiç bir şey yaşamadım. Yaptıgımız sey günah ama sanki bir kereden bir şey olmaz hissi var. zorla ilişki yaşamıyoruz sanalda. mesela illa bana resmini at veya görüntülü yapalım gibi tehtit dahi etmedim sadece bana güvenebildikleri için rahat davranabiliyoruz. ben ona o bana acık resim gönderdiğim de oldu. anlayacağınız evli bekar insanlarla sanalda ilişki yasadım.
Çok pişman oldum. o yasadıklarımın hepsinden helallik istedim haklarını da helal ettiler. Benim bu isteklerimden nasıl kurtulabilirim. bir ay boyunca oruc tuttum. sabah ve aksam namazlarını kacırmadım. beş vakit namaz kılan biri ded değilim. imamhatipte okudum farkındayım günaha girdiğimin aama bir türlü doğru yola tam anlamıyla giremiyorum. ramazanda tövbe ettim. ancak ramazandan sonra yine aynı hataya düştüm. şuan da bir tane kadınla konusuyorum sevgili falan olmadık ama dün görüntülü konustuk gece. eşi uyurken. biraz açıldık. nolur bana detaylı bir şekilde yardımcı olun. 23 yasındayım hayatımın böyle geçmesini istemiyorum. ALLAH ASKINA BANA YARDIM EDİN. ÇOK PİŞMAN OLUYORUM AMA YİNE AYNI HATAYA DÜŞÜYORUM.

Okudunuz mu?  İnsan kaderini kendimi yazar yoksa yazılanımı yaşar?

BENİM BU SOHBETLERİM, SANALDA YASADIGIM İLİŞKİLER İLERDE BAŞIMA GELEBİLİR Mİ. PİŞMAN OLMASAM ZEVKTEN DOLAYI YAPSAM HADİ NEYSE AMA NEFSİME ALDANIYORUM. KARSILIKLI İLİSKİ KURDUGUMUZ İÇİN GÜVENİYORUZ BİRBİRİMİZE. YARIN BİR GÜN EVLENDİĞİMDE EŞİM DE AYNISINI YAPAR MI MESELA. YA DA NE BİLEYİM COK DETAYLI ANLATIN LÜTFEN. 🙁

Okudunuz mu?  Vesvese yüzünden anneme yaklaşamıyorum ne yapmam lazım

Yorum: Her işlediğim günahtan sonra pişman oluyorum

Tevbe
Eşin de sana aynısını yapar ve sana da müstahak’tır. Ahlaksız herif kaç yaşına gelmiş, imam hatip okumuş birisin sen evli biri ile nasıl bu tür şeyleri yaparsın. İnsan nefsime uydum der ancak gidip evli kadınları bulup onları da kendine alet etmek şeytanlıktan başka bir şey değil !!! Çok tövbe edeceksin ve bir daha asla tekrarlamayacaksın ve allah-ü Tealaya seni bu yaptıklarınla sınamaması için yalvaracaksın bundan sonra takdir Allah’ın dır. Tövbe demek ibadet demek, ibadetlerini çokça arttıracaksın.

Okudunuz mu?  Dua ederken mesela; Kur'an hürmetine, kabe hürmetine, okunan ezanlar hürmetine gibi sözler kullanmak caiz mi?

Yorum: Her işlediğim günahtan sonra pişman oluyorum

emrahe
kardeşim sen beni yanllıs anladın galiba. ben ayartmak için kadın falan aramıyorum. her insan gibi sanalda tanıstıklarım oldu. bu tanıstıklarımla bazen arkadaşca sohbet ettiğimiz oldu bazen uzun süreli tanıstıgım. bazen de çıktığım oldu. yani evli bir kadın arayısında değildim. cogu hiç evli oldugunu belirtmemiş, profilinde eşiylle bile resmi yoktu. haliyle tanıstıktan sonra haberim oluyordu evli oldugundan. tabi o anda bazen anlasamadıklarını vesaire söyleyince bende dinliyordum onu. oylelikle alıstık birbirimize. hiç kimseyi kullanma niyetinde olmadım. dedğim gibi nefsime yenik düştüğüm anlar oldu Allahım sahit ki her defasında pişman oldum. gerçek ortamda zina bile yapmadım. boyle sert bir şekilde konusacağına tam olarak anlayıp oyle düşünceni söyleseydin daha iyi olurdu. senin yazdıgını görünce gözümden yas geldi. ahlaksızlık yapmadım ben. nefsime yenildim anladın mı 🙁

Okudunuz mu?  Helal ve haram olan işler(meslekler)

Yorum: Her işlediğim günahtan sonra pişman oluyorum

Tevbe
Zina yapmanın gerçek ortamı mı oluyormuş ! Siz evli olduğunu bildiğiniz birinin fotoğraflarını alıyorsunuz bunun günahı kul hakkıdır !! Kendinizi gerçekte zina yapmıyorum diye avutmayın sizin yaptığınız allah-ü Teala’nın affetmem dediği tek günaha giriyor. Sert konuşurum tabiki evli bir kadının namusuna bakan insan, insanlıktan nasibini almamış bir mahlukattır !!! Çabuk bu yoldan geri dönün, ve bolca tövbe edin Allah size af buyursun.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin erkek çocuklarının erken yaşta vefat etmesinin hikmeti nedir?

emrahe
Haklısın. Tövbe ediyorum. Ediyorum etmesine de kendimi aynı hatada buluyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misin.


Tevbe
Kardeşim şeytanı dinleme seni allah-ü Teala’nın huzurunda alçak düşürmesine izin verme ve alemlere rahmet olarak gelmiş Peygamber efendimiz s.a.v. ‘e layık bir ümmet olmaya çalış. Bu dünya fani dünya her şey gelip geçicidir tüm hevesler tüm zevkler bizim mükafatımız Allah’ın izniyle ahirettedir. Elimizden geldiğince allah-ü Teala’ya kul olabilmeye gayret gösterelim. Bu ancak namazlarımızı kılarak olur namazımızı kılarsak abdestimizden emin olmamız gerekir bu bizi günahlardan uzak tutar ve 5 vakit huzura çıkarsak bu huzurda kalacak yüzümüz olması gerek bu yüzden huzurda utanmamak için daha az günah işleme gayretinde oluruz. Her insan hataya düşer ancak af dilemeyi ve hatadan dönebilmeyi bilmeliyiz. Ben de bir imam hatipliyim ne biliyorsam sen daha iyisini biliyorsundur bana sana yok göstermek düşmez bu yüzden iyi bir müslüman olma gayretinde ol kardeşim sıkıldığında forum’a gel bilmediklerini sor, bilmeyenlere yardımcı ol ne iş yaparsan yap allah-ü Teala’nın rızasını gözet. Kurban olduğum Allah’ım sana ve bizlere yardımcı olsun, af buyursun.

Okudunuz mu?  Evli iki çiftin cinsel ilişkiye başlamadan önce besmele çekmesi günah mıdır?

Her şey günah

Bu kategoride yer alan Allah ilgili sorular başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her işlediğim günahtan sonra pişman oluyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.