Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada at görünümlü insan görmek

Rüyada at görünümlü insan görmek

Islim
Merhaba, bu gece rüyamda at görünümlü bir kiz gördüm ama daha çok ata benziyordu beyazdi, süslenmis parliyordu çok güzeldi nisanlaniyordu galiba ama nisanlisina kizmisti ve benim bulundugum yere gelmisti yanindada birsürü korumalar vardi prenses gibiydi sonra konusmaya basladik ve gözlerimin kahve rengi oldugunu söyledi bana, gerisi hatirlamiyorum ama sonrasinda galiba ertesi gün yine aynı at görünümlü bir erkegin benim bulundugum yere doğru geldigini fark ettim kahve rengiydi kocaman iri yarili yapili bir erkek atti siyah uzun omzuna kadar saclari vardi yüzünü göremedim ama yanimdan gecti gitti.

Okudunuz mu?  Rüyada Ahşap Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada at görünümlü insan görmek

arifselim
Merhaba. Her iki rüyanın da yorumu aynı sayılır. Genel bir manada kısa sürede gelecek ve ömrü boyu devam edecek başarıya rivayet edilir. İşlerinin yoluna girmesine ve başarılar elde etmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Ayın Üzerine Düştüğünü Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada at görünümlü insan görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.