Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dolunay görmek

Rüyada dolunay görmek

Urania
Rüyamda bana çok yakın mesafede duran ve beni ışığıyla sararak aydınlatan koca bir dolunay gördüm ve nedense bu görüntünün karşısında söylediğimi hatırladığım tek şey, "Keşke bir Ay olabilsem, keşke Ay’a dokunabilsem." cümlesiydi. Fakat, o an aydınlığıyla beni sarmalayan Ayın karşısında hissettiğim tek duygu içimi de sarmalayan mutluluk, huzur duygusuydu. Sizce bunun bir anlamı olabilir mi?

Okudunuz mu?  Rüyada Domates görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada dolunay görmek

arifselim
Hayırlı, makbul ve çok güzel bir rüyadır. Allah’ın izniyle gören kişinin şansının ömrü boyunca yaver gideceği, kısmetinin hep arkasından geleceği ve rızkını daima rahatlıkla bulabileceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüya yorumu

Kayıtsız Üye
Rüyamda hilal var iken birdenbire dolunay görüyorum evimin karşısında aileme de diyorum hilal değil miydi ay dolunay görünüyor diye onlar dışarıdalar ben camdan bakıyorum sonra dolunay insana dönüşüyor ve hızla bana doğru geliyor korkunç bir şekilde ama bişey olmuyor evi teğet geçiyor. Gündüz görülen bir rüya, yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin avuca dökülmesi

Yorum: Rüyada dolunay görmek

arifselim
Rüyada hilal ile dolunay görmek arasında pek bir fark olmaz. Aksiliklerden kurtulmaya, işlerinin yoluna girmesine ve sorunlarının hallolmasına tabir edilmiştir. En doğrusu da Allah’tan hayırlısını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


aysenasya
MerhabaLar.Ben sabah namazından sonra gördüğüm bir ruyayı sizLerLe payLaşmak isTedim.Rüyamda semada iki tane ay gördüm,birisi parLak ve hiLaL,diğeri ise doLunay ve pusLuydu.Sonra o doLunay oLanın yavaş yavaş yere indiğini ve paTLayıp semayı tümüyLe aydınLaTTığın gördüm.YorumLarsanız sevinirim 🙂 emeği geçen her kesden ALLaH razı oLsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Dal Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya çok hayırlı ve anlamlı kabul edilir. Rüya sahibi için sevin ve mutlulukların çifter çifter geleceğine, sıkıntılarının geçeceğine ve beklentilerinin yerine geleceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda beni üzen bir şey var dışarı çıkıyorum dolunayı çok büyük bana çok yakın ve çok parlak görüyorum İçim rahatlıyo bu güzel dolunayı yaratan Allah’a hamdolsun diyorum. Tabiri nedir

Okudunuz mu?  Rüyada düğünde ağlamak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı ve çok güzel bir rüya görmüşsünüz. Kısmetinizin, başarılarınızın, mutluluk kapılarınızın açık olacağı, parasal imkanların artmasına şeklinde tabir edilir. Hakkıyla ve doğrusuyla bir tek Allah bilebir


Acenath000
Rüyamda,
Biriyle Dolunay’ı izliyordum o sırada dolunay bulutla kaplandı fakat ışığı etrafa yayılıyordu.
sonrasında Dolunay su da yansımaya başladı. Bulutun arkasından suya yansıyordu ve ışığı etrafa yayılmaya devam ediyordu.
Dolunay’ın bulutun arkasında olmasına rağmen bulut yokmuşçasına suya yansıması ve gökyüzünde ışığının yayılması nedir?


arifselim
Bu rüya şansa, kısmete ve bol bereketli bir rızka işaret eder. Rüya sahibinin ömrünün bereket içerisinde ve rahatlık içerisinde geçmesine yorumlanır. Dolunayın bu şekilde görülmesi ve ışığının yayılması daima hayırla yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dolandırılmak

rüyada dolunay görmek, dolunay

Bu kategoride yer alan Rüyada Denizde Yüzmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dolunay görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.