Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hz. Ali’yi görmek

Rüyada Hz. Ali’yi görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar;

Bundan 8-10 yıl önce rüyamda Hz. Ali’yi görmüştüm. Bağdaş kurmuş, sırtı bana dönük ama yüzü yana çevrilmiş bir durumdaydı. Hayal meyal yüzünü hatırlıyorum. Gayet iri cüsseli olduğunu da çok net hatılıyorum. Bana aslında çok iyi bir insan olduğumu, kontrolsüz öfkemden dolayı sürekli sıkıntı çektiğimi ve içki içmeyi bırakmam gerektiğini biraz sert bir şekilde öğütledi. Korkudan dizlerimin bağlarının çözüldüğünü ve hiçbir şekilde kendimi savunamadığımı çok çok net hatırlıyorum. Nişanlımdan ayrıldım, çalıştığım yer battı, daha fazla alkole sardım daha sonrasında.

Okudunuz mu?  İmam rabbani rüya tabirleri

Allah’a inancım tam, resulune inancım tam. Allah’ın gönderdiği anladığım veya kapasitemi aşan anlayamadığım tüm emirleri, yasakları kabullenirim. Zerre taviz de vermem. Günah işlerken haram işlediğimi ve bedelini ödeyeceğimi kabullendim.

Bunca zaman kendimi düzeltememem benim nefsime yenik düşmemden oldu. Asla Allah’a iftira edemem. Ben zaafları fazla ve dünya hayatındaki aklını, ahıret için kullanmaktan aciz ve yetersiz bir insanım.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekmek kırıntıları görmek

Hz. Ali’yi görmeyi hayra yoranlar kadar, toplum tarafından haset edilmeye yoranlar da var. Ben ikinci gruptayım. Her işim ters gider. Aşırı zordur. Hiçbir işim rast gitmedi bu zamana dek. Gider gibi olanların da sonu genelde çok kötü bitti, acılarını da uzun zaman çektim.

Okudunuz mu?  Rüyada konuşamayan bebeğin Allah u Ekber demesi ne anlama gelir?

Ne yapabilir bir insan bu hayata karşı?


Yorum: Rüyada Hz. Ali’yi görmek

arifselim
Aleykum selam. Hz. Ali’yi görmek öncelikle inancın sağlam olması ile yorulur. Daha sonra işlerinin yoluna gireceğine ve hiç ummadığı kadar maddi imkanlara sahip olmasına tabir edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve sana nasihat etmesi en güzel ve en açık yorumudur. İnancından dolayı Allah’a şükür et. Haramları bırak ve dünyanın bir imtihan yeri olduğunu unutma. İşlerin bir günde kırk seferde yolundan çıksa sen yine pes etmeyecek ve devam edeceksin. Bunun başka bir yolu yoktur.

Bu kategoride yer alan Rüyada kırık kulaklık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hz. Ali’yi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.