Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Dua ederken aklım karışıyor aklıma istenmeyen şeyler geliyor

Dua ederken aklım karışıyor aklıma istenmeyen şeyler geliyor

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,

Ben dua ederken çok aklım karışıyor. Mesela aklıma duam ile ilgili ümitsizlik, olumsuzluk geliyor. Bu da beni dua sırasında şaşırtıyor. Bazen aklıma aynı şekilde birden beddua geliyor.
Böylece bende duamı tekrarlıyorum. Ama böyle durumlarda ne yapmalıyım? Sanki dua etmesem Hiç zararım olmayacak gibi geliyor başkalarına veya kendime.
Ama ben kendimi içimden geldiği gibi dua etmek istiyorum. Icimden ancak sanki bir negatiflik geçiyor. Allah içimizdekilerini biliyor deyip dualarımı tekrar etmeyeyimmi?

Okudunuz mu?  Traş olmak, sakalı traş etmek haram mıdır ?

Böyle durumlarda ne yapmalı?
Şimdiden Allah razı olsun


Yorum: Dua ederken aklım karışıyor aklıma istenmeyen şeyler geliyor

Tevbe
Aleyküm selam. Dua ederken nasıl beddua’ya gidiyor ağzınız anlamadım ancak siz aklınıza bu tür şeyler gelince tövbe çekip, euzu besmele çekip, sol tarafınıza 3 kere hafifçe tükürün yani tükürün derken tü tü tü şeklinde abartmadan.

Okudunuz mu?  Kahkaha İle Gülmek Kalbi Karartır

dua ederken

Bu kategoride yer alan Çok talihsizim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dua ederken aklım karışıyor aklıma istenmeyen şeyler geliyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.