Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:56
sizden93
Abone

Futbol Takımı tutmak şirkmi dir

Futbol Takımı tutmak şirkmi dir

Ercan10
Selamün Aleyküm bir konuda kafam karıştı k Ebu Ubeyde diye biri futbol hakkında görüşü var doğrumu sorulan soruya şöyle cevap vermis burada şirk demek istiyor galiba bu çok ağır degilmidir buradaki değerli hocalarımızin görüşlerini almak istiyorum mumkunse

Okudunuz mu?  Yüce rabbim bize gelecekten haber gösterir mi

Soru: Takım tutmak şirk midir?

Cevap: Takım tutmak cahili işlerdendir. Cahiliyenin pisliklerindendir.

Maalesef bugün takım tutmak ayrı bir şirk olmuştur. İnsanlar takımları için seviyor, düşman oluyor, ölüyor, öldürüyor ve düzenli olarak ibadet gibi toplantılarını sürdürüyorlar. Ama bunların hiçbirisini yapmıyorlar. Dolayısı ile bu cahili pislik bugün ayrı bir din olmuştur.

Okudunuz mu?  Uyku Esnasında Odamda Olmayan Kişi Tarafından Alnımdan öpülmek

Allah bize yeter o ne güzel vekildir.


Yorum: Futbol Takımı tutmak şirkmi dir

arifselim
Aleykum selam. Olur olmaz ve kim oldukları belli olmayan kimseleri dinlemeyin ve okumayın. Futbol oynamak caizdir. Takım tutmak faydası olmayan işlerden olduğu aşikardır. Dinden çıkarmaz ama gerçekten dini yerine koyacak kadar bağlanır ve dininin üstünde tutarsa tabiki dinden çıkarır. Burdaki dengeyi bozanlar ve inançlarını bozacak halden bile sakınmayanlar için tehlike söz konusudur. Ama genel bir şekilde herkesi tekfir etmek doğru değildir.

Okudunuz mu?  Meni mezi kıyafet temizliği

pazartesi42

Ercan10
Teşekkürler hocam bu arada sizlerin çok emeginizi gördüm ALLAH razı olsun cevapliyorsunuz vakit ayırıp RABBİM sizi kurtuluşa erenlerden olmayı nasip eylesin


Ercan10, Takım tutmak şirkmidir, herkesi tekfir ediyor

Bu kategoride yer alan Ülkücü Olmak Günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Futbol Takımı tutmak şirkmi dir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.