Anasayfa
2 Eylül 2021, 12:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak

Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak

Kayıtsız Üye
Rüyada ikizim aralıklarla sürekli beni görüyor. Bugün, bir akşam dışarı çıktığımızı ve benim kafama birisi bir şeyle vurup benim bayıldığımı görmüş. Geçenlerde de tanımadığı bir adamın beni öldürdüğünü veya öldürmeye çalıştığını görmüş ve aynı adamı arkadaşımız rüyasında bu rüyaya benzer olarak görmüş. Bu defa da arkadaşım rüyasında bacaklarımı keserken görmüş. Bu adamı gerçekte de görmüş arkadaşım, kapısının önünde beklemiş yarım saat sonra falan gittiğini sanarak dışarı çıkmış ve birbirlerini gördüklerinde adam kötü bir şekilde sırıtmış. Belki arkadaşımın rüyasındaki adamla ikizimin gördüğü rüyadaki adam aynı değildi ama dış görünüşleri falan birbirine uyuyormuş. Ben artık korkmaya başlıyorum. Bugünde ben rüyamda bacaklarımı tüy dökücü kremle alıyordum, ben gerçekte çok duygusalım,hassas biriyim babam aldığında abim aldı ve kollarını alıyordu ben bitcek sürme falan diyordum. Az sürdüğünü görünce gözlerim doluyordu. Bu rüyaların anlamları ne gerçekten merak ediyorum.. Cevaplarsan sevinirim

Okudunuz mu?  Kevser suresini 100 defa, Maun suresini de 41 defa okuyan Peygamber Efendimizi (sav) rüyasında görür mü ?

Yorum: Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak

arifselim
Başkalarının bizi rüyasında görmesi kötü değildir. Bilakis görülen bu rüyalarda olumsuz da bir şey yoktur. Bir çok rüya tersi ile de yorumlanabilir. Örneğin öldürmek ve ölmek çok olumlu manaları vardır. Diğerleri ise genellikle bilinçaltı olup özel bir manaları olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Birilerine çekirdek Vermek

Yorum: Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımla gece vakti evine gittik. Sohbet ederken karşımıza deli gibi bir adam çıktı sürekli evin içine girmeye çalışıyodu. Bizde girmesine izin vermedik sonra kapıyı kapatıp kitledik. Orası arkadaşımın dvi değildi ama tanıdığım biyerdi. (daha önce rüyamda bulunduğum biyer) Sonra adamın kapıyı açmaya çalıştığını duyduk ve kaçmak için arka kapıdan çıktık ama nereye gitsek o ordaydı en sonunda arkadaşımdan ayrıldı yollarımız ve benim peşime gelmeye devam etti. Soluk soluğa kalmıştım, gücüm kalmamıştı. Aşağıda 6 amcanın çardak gibi biyerde oturup sohbet ettiğini gördüm ve bu benim son kurtuluş yolun diyip atladım. Çok yüksek biryer değildi ve canım acımamıştı. 6 amcaya ; peşimde biri var beni öldürmek istiyo lütfen yardım edin dedim.
Amcalar tamam evladım dedi ama orda bir kötülük hissettim çünkü amcalar bıyık altından gülmüşlerdi. Daha sonra beni kovalayan adam çardağa girdi oturdu ve 6 amca beni sopalarla döverek yere yığdı yerde vurmaya devam ettiler…
Terlemiş ve nefes nefese uyandım
Lütfen yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Amca, Akraba ve Tüm Aileyi Görmek

Yorum: Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak

Tohat
Başarılara imza atmak için şu anki hayatınızı geride bırakmak ve daha iyisine ulaşmak için çaba sarf edeceğinize bunu da sevdiklerini sevindirip mutlu etmek ve güzel gelişmeleri onlarla paylaşmak ve yaşatmak için yapmayı düşüneceğinize delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada büyücü görmek

Hasan5454
Selamunaleyküm Hocam. Rüyamda 2 kişi beni boğazımdan kesip öldürmeye çalışıyordu. Bir tanesi tam boynumdan şah damarıma denk gelecek şekilde bıçakla kesmeye çalıştı ancak bıçak kesmedi. Daha sonrasında kesemesinler diye çok uğraştım ve kesemediler. Hatırladıklarım bukadar. Hayır olsun inşAllah. Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz.Aişenin mezarını ve Hz.Aliyi görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin çok karamsar ve olumsuz düşüncelerinin çok olduğuna ve huzursuzluk yaşadığına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise tam tersi olarak birilerinden yardım görerek sıkıntılarını atlatacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda biri tarafından uçurumdan itiliyorum ve düşerken kelime i Şahadet getiriyorum ana yola düşüyorum ama olmuyorum ve yol kalabalık insanlar var yerlerde insan leşi var ve uçurumdan düşenleri balta ile kesiyorlar bende ölü taklidi yapıyorum beni kesmesinler diye kalkıp kaçıyorum birisi arkamdan koşuyor ondan kurtuluyorum bıçak buluyorum sonra evime gelmeye çalışırken erkek adamın birisi arabayla beni kovalıyor öldürmeye çalışıyor uçmaya başlayıp havada kaçıyorum o kişi de arabadan iniyor çok hızlı koşuyor bana bıçak falan fırlatıyor sonra ben izimi kaybettirip küçük çocukların oyun salonundaki buz pistine düşmeye başlıyorum ama ben düşmeden buzlar eriyor havuz oluyor yüzüp çıkıyorum sonra izimi kaybettirdim diye seviniyorum uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada kıblenin ters yönde olduğunu görmenin yorumu nedir?

Tohat
Senin açığını bulmak isteyip bunu kullanmak ve seni bulunduğun konumdan, gördüğün saygı ve sevgiden kıskandığı her durumdan bertaraf etmek amacıyla husumet besleyen birilerinin varlığına işarettir. Bunlara karşı koyabilecek gücü kendinde bulacaksın. Ayrıca birinin sana olan yardımı sayesinde sıkıntısını çektiğin durumlar konusunda büyük bir destekçin olacaktır. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Ölen akrabaları rüyada görüp korkmak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam gece rüyamda hiç tanımadığın bir kızla tanışıyorum. Kız benden biraz küçük ama hoşlanıp onla konuşmaya devam ediyorum. Sonra abisi beni görüyor abisi benden büyük birisi o bana dinleniyor ben ona dinleniyorum. Sonra 2-3 kişi oldular beni yatırdılar abisi üstüme oturdu. Kurtulmaya çalışırken diğerleride abisinin üstüne çıktı. Kurtulmaya çalışıyordum kurtulamadım. Manav tipli bir ağabey vardı ondan yardım istedim sesim çok çıkmıyordu ama duyupta yardım etmiyormuş gibime geldi öncesini sonrasını hatırlamıyorum . Yorumlarsanız ve hayır dua ederseniz çok sevinirim hocam. Allahıma emanet olunuz.

Okudunuz mu?  Rüyada kızarmış koyun etinin dağıtılmasını görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi ve manevi olarak kişinin kısmet ve şansının açılmasıyla birlikte güzel bir hayata nail olması manasındadır. Bir şekilde zengin olmasıyla hayatının kolaylaşması, dileklerini yerine gelmesi öte yandan bekar kimseler için bu kısmet aynı zamanda birinden hoşlanmak olarak yorumlanır. Allah hakkıyla bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyalara inanmak günah mıdır?

Ruyada oldurulmek, rüyada öldürülmeye çalışılmak, rüyada oldurulmeye calisildigini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada kapalı birinin kendini açık görmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.