Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yanlış anlaşılmak

Rüyada yanlış anlaşılmak

Hamzakar
Selamın Aleyküm Mumsema Ben Rüyamda Okulda Matamatik sınavı oluyordum sınava tam girecekken arkadaşima silgi vermistim onu geri istedim arkadaşım silgiye – cizdi sonra bana bide poset verdi ben ikisinide aldim poseti masanin ustune koydum sinava basladik hoca poseti gordu içine bir bakti kopya var ben hocaya yalvardim dedim su cocuk verdi yemin bile ettim ama
hoca inanmadi sonra uyandim
Acaba tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Vahşihayvan Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yanlış anlaşılmak

arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin kendisinden fayda göreceği insanlarla karşılaşmasına ve mutlu olmasına işaret eder. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada yanlış anlaşılmak

cakarta
hocam daha önce de sizin cevapladığınız (forumduasi.com/ruya-tabiri/218880-rüyada-namaz-kilmak-2.html#post1274855) rüyamda gördüğüm şahsı 1-2 gün önce rüyamda lisedeki sınıfımızda gördüm. (kendisiyle sınıf arkadaşıydık) arka sıramda oturuyordu, bana silgi veriyordu. bende de silgi vardı. sanırım hediye ediyordu silgiyi. silmekle unutmakla alakalı bir tabiri olabilir mi?

Okudunuz mu?  Rüyada yüzü kararmış birini görmek

Yorum: Rüyada yanlış anlaşılmak

arifselim
Rüyada gördüğün silgi tam olarak senin durumunu izah ediyor diyebiliriz. Yanlışlarının farkına varmaya, hatalarını olgunlukla düzeltmeye ama içine bir çok şeyi attığı içinde çok üzülen bir kimse olduğuna tabir edilir. Yinede bunlar sonuçta birer rüyadır ve çok takılmak yanlıştır. Gerçekleri gör, kendine gel ve Allah’a sığın. Allah en güzel yardımcıdır ve herşeyi hakkıyla bilen sadece odur.

Okudunuz mu?  Rüyada Yüze Krem Sürmek?

rüyada yanlış anlaşılmak, Rüyada anne tarafından yanlış anlaşılmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Yılan Ve Polisler Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yanlış anlaşılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.