Anasayfa
12 Ocak 2023, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada parmak uçlarının kesilmesi

Rüyada parmak uçlarının kesilmesi

kenanomgen
Hocam selamün aleyküm
Rüyamda sol elimin işaret parmağını, ucundan keskin bir teneke ile kendim yanlışlıkla kestim.kan akmadı fakat kesilen yerde deri altında bembeyaz bir yağ gibi bir şeyi net gördüm.
Deri altındaki yağı sağ elimle çekerken canımın yandığını hissettim.beyaz yağ gibi şeyi çektiğim için sol elimin işaret parmağının ucundan koptuğunu gördüm.

rüyamın içinde aynı durumla karşılaşan başka bir kişiye danıştığımda kendisininde parmağının ucundan kesilip koptuğunu, 3 tane kesik alanında uzman doktora ayrı ayrı muayene olduğunu, doktorların ona tam olarak iyileşmesinin imkansız olduğunu söylediklerini aktardı.
banada senin parmağında benimki gibi tam iyileşmez dedi.

Okudunuz mu?  Rüyada pisuvara işediğini görmek

Bende rüyamda doktora falan gitmeden,kopan parmağımın ucunu kesilen yere dikilmeden bastırarak tuttuğumda bir süre sonra hasarsız şekilde tamamen iyileştiğini gördüm.

NOT= (rüya süresince sol işaret parmağımın ucu sanki kesilmiş gibi gerçekten çok acıyordu.acısını içimde hissettim.rüya boyuncada hiç kan görmedim.40 yaşında erkek üyenizim)
Biraz uzun bir anlatım oldu.ayrıntılar benim için önemli.
yorumlarınızı merakla bekliyorum.
teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görememek

Yorum: Rüyada parmak uçlarının kesilmesi

arifselim
Aleykum selam. Sol elin işaret parmağının kesildiğini görmek çok hayırlıdır. Bu rüyayı gören kişinin dinine ve dininin emirlerine sıkı sıkıya bağlı olduğuna işaret eder. Sadece Allah’ın rızasına uygun olan dünya görüşünü ve hayat tarzını benimsemeyeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi gördüm

Yorum: Rüyada parmak uçlarının kesilmesi

kenanomgen
Yorumlarınız için Çok teşekkür ederim hocam.
Gördüğüm rüyamla bağlantılımıdır bilemem; halamın çocuğunun 10 gün içerisinde kızı dünyaya gelecekti. 2 gün önce doğmadan anne rahminde kordon dolanmasından dolayı vefat etmiş. defnetmek için dün mezara gittiğimizde babası resmini gösterdi. bebeğin elleri yumruk halindeydi.yalnızca sol elinin baş parmağı açık şekildeydi.
Gördüğüm rüyayla alakalı bir durumu olabilirmi.

Okudunuz mu?  Rüyada Puhu Kuşu Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada parmak uçlarının kesilmesi

arifselim
Başınız sağolsun. Bu rüyanın bu olayla bağlantısı olabilir de olmayabilir de. Biz bunu bilemeyiz. İhtimaldir ki bu tür etkilenmelerden dolayı insan ona yakın bir rüya görebilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bütün el parmaklarımın uçlarının kesildiğini gördüm kan felan akmıyordu ama baya yarikti içini görebiliyordum nasıl yorumlayabilirim? Şimdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. Böyle bir rüya esasen kötü bir anlamı yoktur. Ama her kesilen parmağın ayrı bir yorumu olduğu için bu şekilde bunu tabir etmemiz mümkün değildir. Allah’a havale et ve ondan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pestil Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda sağ elimin işaret parmağının ve orta parmağının (ikisi beraber) kesildiğini koptuğunu gördüm. Kan çıkmamıştı yanlız düşen her iki parmağı tekrar yerine koydum ve tuttu iyileşmesi için bekleme aşamasına geçtim. Hata içimden bantla sarmam gerektiğini böylelikle daha iyi tutacağını düşündüm. Yorum yaparsanız sevinirim. Hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizin gölgesini görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya sana özel tabir edilirse daha isabetli olabilir. Genel olarak bu rüya iyi ile kötüyü ve kolaylık ile zorluğu bir arada yaşayacağına işaret olarak yorumlanır. Yinede hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda sol işaret parmağım yaralanmış, bende işe yaramayan uç kısmını kesiyorum. Sonra bakarken doktor düzgün yapardı diye düşünüyorum. Yanımda erkek kardeşim var. Kan yok, parmağın iç yapısı damarlar net gözüküyor. (Acı hissetmedim) Hadi doktora gidelim toparlar parmağı hem kanamadı, kanar şimdi diyorum, gitmek için kalkıyorum. Annemlerdeyiz sanırım tam o esnada sol serçe parmağım kasılıp katlanıyor, geçsin diye beklerken kesik olan parmağımda kasılıp kalıyor. Kardeşim bana sarılıp omzumu sıvazlıyor. İçimden Allah demeye başlıyorum, dua okurken uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada puma yada pars cinsi vahşi hayvan görmenin yorumu nedir?

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya tamamen kişiye bir uyarıdır. Kişinin hataya düşeceğine, harama dikkat etmesi gerektiğine ve mutlaka Allah’ın rızasını önemsemesi gerektiğine işaret olarak tabir edilir. Bu rüyada bu şekilde bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda sol elimden 3 parmağımın ilk 2 boğumunu bıçakla kestim, daha önceden de sağ elimden 2 parmağımı kesmişim. Kan akıyor mu diye bakıyorum, hiç kan yok sadece kemik ve kesik parmaklar görünüyor. Sonra pişman oluyorum doktora gitmeye çalışıyorum ama kendimi kötü hissetmiyorum.Daha önce benle aynı rüyayı görmüş inşa lar var ama yorum bulamadım. Allah rızası için yardımcı olun çok etkilendim merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi deve üstünde görmek

Tohat
Merhaba. Hangi parmağın kesildiğine göre yorum değişmektedir. Fakat hangisi olursa olsun olumsuzluk değişmez. Bu tür bir rüyanın tabiri genel olarak hayırlı olarak görülmez. Hakkıyla bilen Allah’tır elbette.


Rüyada Parmak Kesilmesi, Rüyada parmak uclarının kesilmesi, rüyada parmak ucu kesilmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada pikniğe gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada parmak uçlarının kesilmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.