Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

Arkadaşımla arkadaşlığı bitirdim helallik alarak caiz mi?

Arkadaşımla arkadaşlığı bitirdim helallik alarak caiz mi?

Ercan10
Selamün aleyküm arkadaşımla arkadaşlığı bitirdim çünkü riya var gibi hissediyorum bu yüzden helallestim bitirdim bu kusluge girer mı ? Kesin konuştum geri donemiyorum dönersem çok tuhaf bir durumda olurum ne yapmalıyım ?


Yorum: Arkadaşımla arkadaşlığı bitirdim helallik alarak caiz mi?

Tevbe
Aleyküm selam bunda bir sakınca yoktur size zararı dokunacağını düşündüğünüz kişilerden uzak durabilirsiniz, ancak yine de denk gelindiğinde selamı kesmemek gerekir.

Bu kategoride yer alan Neden erkek kadına göre üstün yaratılmış? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arkadaşımla arkadaşlığı bitirdim helallik alarak caiz mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.