Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:05
aile
Yönetici

Evleneceğim kişiyi hissetmek

Evleneceğim kişiyi hissetmek

Akasya189
Merhaba bende yeni üye oldum aklıma takılan bir konuyu sormak istiyorum. Bundan üç dört ay önce biri ile tanıştım görücü usulü ama olmadı olumsuz dedi bana bir sebepten kafası karışıktı istihareye yattı bir tanıdığı siyah görmüş ama ben onun tamamen bana karsı hissiz olduguna inanmıyorum ve o kişiyi evleneceğim kişi olarak hissettim ama aradan aylar geçip yazmayınca umudum kırıldı ve dua etmeyi bıraktım tabi bu süre zarfında unutmam gerekirken daha fala bağlandım dedim ki zamanı var ve olacak her şer de bir hayır vardır dedim ve şu oldu dün dua ederken onu ismini söyleyip olmasını isteyip dua ettiğim de sanki bir kuvvet inatla bana o duayı ettimşyor ve ben bunu Umutsuz olmama bağldım ve bilinçaltından dolayı o sekilde oluyor diye düşündüm ama bugün yine dua ederken isterken içim kapanıyor sanki ve o duayı bir türlü edemiyorum ettiysem de o anda o kadar çok olumsuz olacağına dair his geldi ki içime korktum kabullenmek istemedim bu ne demek oluyor nasibim değil diye mi bu sekilde oldu istihare de bir kaç kez yattım ama göremedim kafam karışık oldugundan bir de içimde hala bir yanım olumsuz bir yanım bekle diyor ne yapacağımı şaşırdım

Okudunuz mu?  Nişanlılık döneminde çiftler ne yapmalıdır

Yorum: Evleneceğim kişiyi hissetmek

vel Fecr
sizin en çok farkında olmadan yaptığınız hata ne biliyormusunuz ?

birşeyin Hayırlısını Allahtan istemek. dualarında bunu göremedim.

sen bir şey isterken hayırlısını iste, hastalığın şifasını bile böyle iste. zorla imtihanı talep etme. Allah sana nasip etmiyorsa şartları nefsi olarak zorlama. sen duanı hayırdan yana kullan. körü körüne birşeyin peşinden koşma. biz biliyoruzki Allah bize yolumuzda hayırlı kapılar açar, biz buna iman etmişiz. sana tavsiyem Allah’a teslim olman. ben sana vazgeç demiyorum ama birşeyleride zorlama. hayırlısını iste.

Okudunuz mu?  İslamda Evliliğin Evlenmenin Gayesi Nedir Neden Evlenilir

Yorum: dua

Kayıtsız Üye
Merhaba lar ben sevdiğim bana hayirlisiyla dönsün diye dua ediyorum abdest alıp esmalarla son bir haftadır dua ederken sanki o kapıyı açıp bana bakıyormus gibi yada yanımda oturmuş beni dinliyor gibi hissediyorum bunun sebebi nedir bu arada dua ederken hep yanlız oluyorum zaten. birde rüyamda o kişiyi hep elinde yeşillik ve domates salatası tabağı varmış rüyamda öyle görüyorum 3 defadir bunların sebebi nedir

Okudunuz mu?  Kocamın gözü hep dışarılarda; doğru yolu bulması için ne yapmalıyım, ne gibi dualar etmeliyim?

Yorum: Evleneceğim kişiyi hissetmek

arifselim
Merhaba. Gördüğün rüyaların güzel rüyalardır. Ancak senin dua ederken bu tür hislere kapılman ancak psikolojik açıdan değerlendirilebilir. Bu hislerin dua ile bir ilgisi yoktur. Allah’a tevekkül etmelisin ve sadece hayırlısını dilemelisin.


evleneceği kişiyi hisseder mi, evleneceği kişiyi rüyada görmek, insan kiminle evleneceğini hisseder mi

Bu kategoride yer alan Evlilikte kadın büyük olursa başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evleneceğim kişiyi hissetmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.