Anasayfa
20 Ekim 2022, 9:47
sizden5
Abone

Su altında ezan sesi duymak

Su altında ezan sesi duymak

Ygtbhc2
Selamünaleyküm ve Rahmetullah.Arkadaşlar bazen kulağıma durduk yerde ezan sesi geliyor ve bugün de denize girdiğimde şu altına daldığında net bir şekilde duydum fakat daha öğle ezanı okunmamıştım.Acaba bunun bir anlamı var mı.

Selam ve Dua ile.
Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Kaş yaptırmak caiz mi ?

Not:tabletten yazdığım için bazı hatalar var kusura bakmayın.


Yorum: Su altında ezan sesi duymak

Tevbe
Aleyküm selam. Namazınızı kılmıyorsanız belki kılmanız için size bir işarettir, veya dünyalık işlere çok daldığınızda bilinçaltınız size ibadeti ve ahireti hatırlatıyor olabilir. Kötü bir yanı yoktur, ezan güzel bir şeydir. Bunun özel bir sebebi yok endişelenecek bir şey de yok.

Okudunuz mu?  Hz muhammed ve alkol

Yorum: Su altında ezan sesi duymak

Ygtbhc2
Ezana başlamadım sadece birer kıldım fakat kabul edildiği bilmiyorum çünkü süreleri yanlış söylemiştim ve önceki vakit namazlarını kalmamıştım. Cevapladığınız için teşekkürler.

Allah cümlemizden razı olsun.

Bu kategoride yer alan Yeminimi nasıl bozarım ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Su altında ezan sesi duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.