Anasayfa
5 Nisan 2023, 11:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada sevdiğinin çocukluğunu görmek
Merhaba hocam.Ruyamda sevdigim cocugun 4-5 yaslarinda bir cocuk oldugunu goruyorum.Benimle oynuyor.Anneside oturmus ona:O kızı sana almicam. soyluyor.Bende kotu oluyorum.Anlami nedir?teşekkürler


Yorum: Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

arifselim
Merhaba bu rüya kadın ve erkek için farklı tabir edilir. Senin bu şekilde görmen ise o kişinin bazı olgunlaşmamış karakter özelliklerinin olgunlaşması gerektiği şeklinde de yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

Bb123
Merhaba. Rüyamda şuan ayrı olduğumuz sevgilimin küçüklüğünü gördüm. İlk okul zamanları haylaz bir çocuk olduğunu ve abisi yüzünden böyle şeyler yaşadığını söylüyordu. Anlamını çok merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Sevdiğinle Aynı Evde Olmak

Yorum: Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüyayı gören kişinin şu anda yaşadığı şeylerin etkisinde çok kalacağına ve hatta bu yaşadıklarının etkisinden kolay kolay kurtulamayacağına işaret olarak kabul edilir. Bu psikolojik açıdan yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar,rüyamda öncelikle nişanlımın küçüklüğünü gördüm.Dost ziyaretine gittiğimizde nişanlımı beklerken ona çok benzeyen küçük bir çocuk gördüm ve nişanlımın evinin orada durdu.Islanmıştı,onu kuruladım.Bu olayı büyük bir sevinçle aileme anlattım.Nişanlımın birebir küçüklüğüydü ve mutlu olmuştum.Daha sonra ise genel kontrol için bir hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim.Ben bu durumun imkansız olacağını söylüyordum,doktor ise tam tersini.Eczaneden test aldım.İki kez sonuca bakmayı unuttum,üçüncü denememde ise sonuç pozitif çıkmıştı.Bu arada yengemide rüyamda hamile olarak gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlenmesi

arifselim
Merhaba. Gördüğün rüyanın tamamı ve tüm ayrıntıları hayırlıdır. Rüya sahibinin çok mutlu olacağına, hayırlı bir evlilik yapacağına ve çok güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret olarak tabir edilir. Ayrıca müjde ve sevinç olarak açıklanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rhh
Merhaba hocam. Rüyamda sevdiğim kişinin, kardeşimin ve kendimin çocukluğunu gördüm. Ben arka bahçede oturuyordum eve dönük bir şekilde, babamla sevdiğim kişi evde, onu görebilmek için bekliyorum uzun bir süre ama göremiyorum. Ara ara da arkama doğru bakıyorum bahçenin gerisine. Bahçede çok fazla yeşil ağaç var neredeyse her yer gölge olmuş. Sonra bir daha arkamı dönünce onun eğilmiş uzaktan bana baktığını görüyorum, onu umursamıyormuş gibi önüme dönüyorum. Sonra bana sesleniyor ‘ Seni taşıyabilirim.’ Ben cevap vermiyorum, bakmıyorum bile. Tekrar sesleniyor. ‘Hatta seninle o masayı da taşıyabilirim.’ Ben yine tepki vermiyorum. Kardeşimle top oynayarak aşağıya doğru iniyorlar, evin önüne doğru. Kardeşim domates ve karpuzların arasına girmiş yanlışlıkla, ona uzun bir süre nasıl oraya girersin diye bağırıyor. Sonra ben babamın yanındayım, babam bebek olmuş gibi bir şeyler diyor, bende içimden düşünüyorum sevdiğim kişiyle mi ilgili diye. Sonra babam bebek diye buzluktan peynir çıkarıyor onu dilimliyor. Ama peynirin üzerinde yeşil, küçük, ince bir böcek var.

Okudunuz mu?  Rüyada şehit mezarı görmek

– Bu arada gece dua edip yattım Allah’ım bana bir yol göster ben ne yöne gitmeliyim diye. Bu kişiyi beklemeli miyim. Benim için hayırlı mı gerçek aşkı bana gönder diye.


Tohat
Merhaba. Rüya sahibinin ailesinin muhafazakar olduğuna gelenek ve göreneklerine önem verdiklerine, müsbet bir hayat anlayışı içerisinde olduklarına aynı zamanda akrabalarla bilriktw kurulacak olan işlerde başarılı olmak için azmedileceğine, özel hayatına dair ise hayatını paylaşmak isteyeceğim bir kimse ile günü geldiğinde izdivaç gerçekleştireceksin. Dileğinin kesin olarak rüya ile anlaşılması mümkün değildir. Belki istihare yatarak olumlu veya olumsuz olduğunu gorebilirsin. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sevgilinin kol saati hediye etmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilim ile görüntülü konuşuyoruz, üstünde beyaz bir elbise var, daha sonra mavi siyah elbiseye dönüyor, ekranda kendi görüntümü görüyorum, daha sonra bizim evde bir bebek görüyorum, bebek o kadar tatlı ki bana gülümsüyor, benimle konuşuyor, kahve içmek istiyor, annem de getirip iciriyor kahveyi, daha sonra da bana bak altımı ıslattım diyor, felaket biçimde ıslatmış gerçekten😄 neyse ondan sonra bir markete gidiyorum yanımda para yokmuş ama o gün bana çekiliş gibi bir şey çıkıyor ve elimdeki paraya alıyorum alacaklarimi ve daha sonrasında da bir arkadaşımı hristiyan olarak görüyorum, kilisede ayin yapıyor diyorlar 😅😂

Okudunuz mu?  Rüyada selam almak ne demektir?

Tohat
Hayırlı günler. Ailen ve akrabalarının elini uzatacağın işlerde sana sonuna kadar destek olacaklarına, aşk hayatının canlılık kazanacağına, mutlu birliktelik sağlayacağına bunun yanı sıra işlerinde başarı göstererek hakkettiğin mutluluğu bulacağına işaret eder. Rüyan aynı zamanda kısmetin de habercisidir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Eski sevgilimi televizyonda görüyorum bir adam vardı. orada ama kim olduğunu bilmiyorum ama rüyada aile bireyi olarak geçiyor daha sonra oda bana gösteriyor televizyon üzerinden sonra bende evine gidiyorum yatağın üstünde oturmuş orada biraz konuşuyoruz ama ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum daha sonra erkek arkadaşımla sarılıyoruz daha sonra kucağıma alıyorum kucağıma aldığımda fark ediyorum ki benden kısa ve ikimizde küçüğüz

Okudunuz mu?  Rüyada sevgilinin annesini görmek

Eski erkek arkadaşımı televizyonda görüyorum ve rüyada aile biriye olarak geçen bir adamdan onu göstermesini istiyorum oda gösteriyor ama orada küçük değil daha sonra ben evine gidiyorum yatağında oturuyordu ve ikimizde küçüğüz daha sonra yatağa oturuyorum bir şeyler konuşuyoruz konuştuklarımızı tam hatırlamıyorum ama gizli gizli bir şeyler yapacaktık ama yaptığımız kötü bir şey değil daha sonra sarılıyoruz sarılırken ayağa kalkıyoruz bir ayıcık vardı yatakta sonra fark ediyorum ki benden daha kısa onu kucağıma alarak odadan çıkarken annesi geliyor elinde elbiseler dolaba koyacaktı bize baktı orada uyandım (eski sevgilim hariç geriye kalan hiç bir aile bireyi onun gerçek ailesi değil)

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin insanı görmek için dua

Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibini beklenti ve hayallerine yönelik olup hedefini diktiği noktanın yüksek olabileceğine, azla yetinmek yerine en iyisini aramak ve güzel bir yaşantı için zorluklara dahi göğüs gerilmesi gerektiği düşüncesinde olduğuna, birinden alacağın öğütler sayesinde karşılaşacağın zorluklar konusunda yol gösterici olarak sana destek olabilecek kişiye de işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada şehit tabutu taşımak

rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek, rüyada sevgilinin küçüklüğünü görmek, rüyada sevdiğinin küçüklüğünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Sigara Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.