Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sivilce patlatmak

Rüyada sivilce patlatmak

user55
Selamın aleykum ben rüyamda kolumda sivilceler gördüm bu sivilceleri patlattım içlerinden pislik aktı enson büyük bitane patlattım içinden baya bir pislik cıktı az bir şeyde kanadı sonra bir çeşme vardı onda içini yıkadım felan etkilendim nedense bu rüyadan


Yorum: Rüyada sivilce patlatmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyada sivilce patlatmak hayırlıdır. İnsanın özellikle de sevinç ve mutluluklarını paylaşmak istemesi anlamındadır. Ayrıca sorunların, sıkıntılarından ve hastalıklarından kurtulmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi)

Rüyada sivilce ve irin görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam ben iki gün üst üste benzer iki rüya gördüm.
Birinci Rüyamda bacağımda kanlı kocaman bir irin çıkmış ve ben onu patlatiyordum. Daha sonra kana ihtiyacım olduğu söylenip hastaneye kaldiriliyordum. Ama kendimi iyi hissediyordum.

İkinci rüyamda ise yine alt bacağından küçük sivilceler çıkış. Annem bu sivilcelerden birini patlatiyor fakat derim açılmaya yarilmaya başlıyor. Hemen dikiş attiriyoruz. Fakat biraz zor yürüyordum. Bu rüyaların anlamı ne olabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Sandal Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada sivilce patlatmak

arifselim
Merhabalar. Her iki rüyanda hayırlıdır ve aynı manaya yorumlanabilir. Bu rüyalar tam da her şey bitti, bittim dediği ve çok ümitsiz olduğu bir anda hayırlı bir haber alarak, silkelenmesi, kendine gelmesine ve işlerini yoluna koymasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sansar Görmek (imam nablusi)

gurbetci1
Selamun Aleykum,

Gozlerimden biraz rahatsizim… goz kurulugu var ve aksamlari isiklar parlak gozukuyor, ama bunlar 7 hafta önce lazer tedavisinden dolayi oldu.

Her gun dua ediyorum gozlerim iyilessin diye.

2 gun önce rüya gördüm suratimdan sivilce siktim ve 5 cm uzunlugunda sivilceydi, ama sivilce kurtcuk gibi sekli vardi.

Bugunde kizin birini gördüm rüyamda ve gozleri yem yesildi ve o gozlerin rengi ilgimi cekti.

Bunlar nelere isaretdir?

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinle arabada olmak

Turkce klavyem olmadigi için kusura bakmayin.

Cevaplariniz için sagolun.


arifselim
Aleykum selam. Allah şifalar versin. Sivilceyi sıkmak demek, dert ve sıkıntılarından kurtulmak manasındadır. Yeşil gözlü bir kızı görmek hayırlıdır ve meydana gelecek güzel gelişmelere manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


gurbetci1
Dert ve sıkıntılardan pek cikmiyorum gibi.. gunden gune daha kendimi berbat hissediyorum. Gozlerimin derdinden normal hayatimdan oldum. Boyle yasamakda istemiyorum. Gunden gune dua ediyorum, aklima rukye mi yaptirsam diye geliyor. Lutfen kardesler yardim edin bana.

Okudunuz mu?  Rüyada sivilceden kurt çıkması

arifselim
Sabırlı ol ve Allah’a bol bol dua et. Herkesin imtihanı farklıdır. Eğer özel dileklerin varsa bunun için hacet namazı kılmanı tavsiye ederim. Sabreden kişi hem dünyada hemde ahirette kazanır.


Kayıtsız Üye
Ben yüzümde kocaman sivilce gordüm içinde kare bisey var gibiydi bu kare sey sivilceden buyuk oldugundan sivilcenin ustunde belli oluyodu sıktım ama cıkanı görmedim sonra rüya bitti yardımcı olursaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Sakız Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüya güzel ve hayırlı olarak açıklanır. Rüyada Sivilce sıkılması daima iyidir. Rüya sahibinin işlerinde iyi olacağına, insanlar arasında ses getireceğine ve sıkıntılarının biteceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam.
İki gün üst üste benzer rüyalar gördüm. Birinci gün kalçamda bir sivilce vardı ve patlattığımda içinden çelik renginde bir tel çıktı. çektiğimde çıkmaya devem etti. İkinci gün boğazımdan tel (Ağzımın içinden elimi sokarak) çıkardığımı gördüm ben çektikçe o uzuyordu.
Teşekkür ederim hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada sevgili görmek

arifselim
Aleykum selam. Aslında rüyayı gören kişiye özel yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Genel olarak bu rüya sahibinin çok güçlü bir iradeye sahip olduğuna, sözü dinlenir ve ondan istifade edilebilir manalarında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


İnci
Merhaba,
Geçen gün rüyamda sol göğsümde nohut büyüklüğünde sivilce çıkmış ben oynayken onu patlatiyorum içinden oldukca fazla irin çıkıyor çıkan irin karşısında şaşırıyorum.bu sekilde uyandim.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin öldüğünü duyup ağlamak

Göğsümde zararsiz görünen kist vardı isaret olabilir mi?


arifselim
Merhaba. Bu rüya anlam olarak çok hayırlıdır. Hem bedenen ve hemde diğer tüm sıkıntılarından kurtulmak anlamında yorumlanır. Bu dediğin kist ile ilgili de olabilir veya bilinçaltındaki düşüncelerden dolayı da olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada serum takılması

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Rüyamda yüzümde bezelye tanesi kadar yağ bezesine benzer bir şey vardı.sıkıyorum onu bezelye tanesi büyüklüğünde akışkan olmayan katı irin çıkıyor..ondan daha küçük 1-2 tane daha sıkıyorum.hepsi margarin kıvamında katıydı..yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼


Tohat
Ve aleyküm selam. Olmasına bir kaç adım kalmış olan başarılarını işaret etmekte olup çalışmaların ile bunu gerçekleştirecek ve ortaya çıkacak sonucun geniş yankı uyandırması ile tanınacağını gösterir. Hakkıyla ancak Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin erkeğin evinde olmak

rüyada sivilce sıkmak, rüyada sivilce patlatmak, rüyada sivilce patlaması

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğinin ablasını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sivilce patlatmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.