Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:22
Namazlar
Yönetici

Sabah namazına uyandırılmak

Sabah namazına uyandırılmak

Kayıtsız Üye
Sabah namazını kaçırmazdım sonra çok üzücü şeyler yaşadım ağladım çok isyan ettim bir daha namaza kalkmadım son zamanlarda ezan vakti uyanıyorum uyandırılıyorum rabbim beni uyarıyor sanki rüyalarımla görüyorum bazen evet kimsenin yaptığı yanına kalmadı ama benim canımı çok yaktılar can dediklerim sonra rabbim e el açıp benim canımı al dayanamıyorum dedim ben Allah korkusundan intihar edemiyorum sen canımı al güzel Allah’ım kimsenin Allah’tan korkusu kalmadı artık rabbim sabır versin bana

Okudunuz mu?  Kısa kollu, çıplak ayaklı mekruhmu

Yorum: Sabah namazına uyandırılmak

Cemi
S. A sanırım sıkıntılarınız, var ama şunu unutmayın bu dünya mümin kula zindandır hadisini unutmamak lazım, Allahu teala namaz ve sabırla yardım dileyiniz. Buyurur eğer namaz kalıyorsanız sabah namazı çok önemlidir kimseye kızıp kendinizi mahvetmeyin. Ne ararsan kendimizde arayalım bütün kusurlar kendimizde dir. Allah yardım etsin cumle aleme saygılar.

Okudunuz mu?  Yatsı namazının farzından sonra ilk sünnet kılınır mı ?

Yorum: Sabah namazına uyandırılmak

Kayıtsız Üye
Bana zindan kimsem yok Allah’tan başka ama o kadar soğudum ki yaşamaktan bu kadar yalanla sahtekarlıkla baş edemiyorum gece 3 kalkıp seccademin üzerinde anladığım geceleri rabbim biliyor derdim büyük ama rabbim daha büyük dua edin 🙁

Okudunuz mu?  Seferî olan kişi cemaate namaz kıldırabilir mi?

Yorum: Sabah namazına uyandırılmak

Kayıtsız Üye
Geç okudum iyimisiniz şimdi inşAllah iyisinizdir inanın vicdanınız rahatsa gerisi önemli değil Rabbim bizi yalnız bırakmasn inşAllah isyan daha kötü olaya lara sürüklüyor: (


keremsan1907
yaklaşık 3-4 aydır 5 vakit namaza başladım, lakin sabah namazlarının hep kazasını kılıyordum 9-10 gibi uyanıp. ( ramazan ayı hariç zaten sahur sonrası hemen kılardım.) geçen gece sabah ezanı okunurken böyle bir anda uyandım. ama kalkıp kılmadım yine sabah 9-10 gibi kazasını kıldım. bu gece ise tam ezan başlarken uyandırıldım. öyle düşündüm ettim kendimce yatakta. dedim kalkayım kılayım. kalktım ve namazımı kıldım. sizce bu ne anlama gelir hocam ??. ( olmasını çok istediğim dileğim duam var her namaz sonrası ederim üstüne kuran okurum.)

Okudunuz mu?  Tuvalet ihtiyacı varken namaz kılmak

ACİLSERVİS
Allah’ın emri güneş doğmadan önce kılınması gerektiği şeklindedir. Ayda yılda bir kez uyanamazsın olabilir ama bilerek kalmamak asla olmaz.
İnsanlar gece uyanabiir gayet normal bir durumdur senin kalıkışında öyledir. Tevbe et ve alarmını kurup her gün namazına kalk zamanında kıl.

Okudunuz mu?  Namaz kılarken surelerin sırası önemlimi

keremsan1907
peki hocam teşekkür ettim sizlere


Zeyn_eb
Bugün ,sabah namazı vakti yastığının sanki biri tırnaklıyormuş gibi ses duydum. Gözlerimi açmaya çalışırken ise gözümü açamadım ve gözümün önüne kendimin çirkinleşmiş korkutucu hali geldi.
Tabiki de korkuyla uyandım. Kalktım namazımı kıldım. Normalde çok namaza kalkan biri değilim.
Acaba benim gördüğüm şey kötü bir varlık mı yada melekler namaza uyandırmak için beni korkutmuş olabilir mi? Cevap yazarsanız çok mutlu olurum. Aşırı tedirginim.

Okudunuz mu?  Hz. Peygamberin namazı kazaya kalmış mıdır?

sabah namazına uyandırılmak

Bu kategoride yer alan İkindi Namazının Sünneti ile Yatsı Namazının Sünneti başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah namazına uyandırılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.