Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:42
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölünün bir şey istemesi

Rüyada ölünün bir şey istemesi

Kayıtsız Üye
Rüyada anneannemin yeğenin rüyasına gelerek kızının ona hactan getirdiği kumaşı yeğenine vermesini istiyor bu ne anlama geliyor.


Yorum: Rüyada ölünün bir şey istemesi

arifselim
Eğer vefat etmiş ise bu rüya anneannene bol bol dua etmeniz gerektiğine yorumlanır. Bunun anlamı yorumu budur. Ayrıca kabrini ziyaret edin ve ruhuna olmak üzere fakirlere sadakalar dağıtın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin, yakın zamanda yanıma geleceksin demesi

Rüyada ölünün konuşması

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam ben bekar bir bayanım rüyamda ölmüş anneannemi gördüm bana evlenme dıyor du sonra bana sarılıyor du ikimiz de ağlıyorduk anneannemın eltılerıde dıyorlardı ki anneannen evlemenı ıstemıyor dıyorlardı yanıtlarsanız sevınırım Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor?

Yorum: Rüyada ölünün bir şey istemesi

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Anneanneyi böyle görmek, genellikle bir vicdani azaba ve bir konudaki pişmanlığa işaret olarak kabul edilir. Ona bol bol dua etmelisin. Ayrıca özel bir yorumu olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü çocuk görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum babam rüyasında ölü yormuş ve onu gömüyorlarmis kabre konulunca yanına vefat eden annem gelmiş ve babama sen buraları bilmessin ben cennette yim gel senide götüreyim demiş el ele tutuşup gitmişler lütfen yorumlar misiniz hocam.Annem kanserden dolayı vefat etti daha 4 ay oldu.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü gömmek anlamı tabiri nedir?

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu rüya babanın anneni unutmadığına, özlediğine ve etkisi altında kaldığına alamet eder. Ona bol bol dua edin ve kabrini de ziyaret edin. Bundan başka özel bir manada yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda vefat eden annemi gördüm hocam.
Rüyamda küçük bir çiçek bahcem oluyor annem ölmemiş sanki elinde 2 tane saksiyla yanıma gelip şu saksılara çiçek fidele kızım diyor çiçeklerin çok güzel diyor bende getir anne çok fidem var diyorum ikimiz beraber saksılara toprak koyup çiçekleri fideliyoruz çok seviniyor saksilari alıp gidiyor lütfen yorumlar misiniz hocam şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada öğretmenle tartışmak

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyan annene ettiğin dualara işaret eder. Anne eğer vefat etmişse genellikle bu rüya ona olan özlemden dolayıdır denilmiştir. Sen yinede ona bol bol dua et ve kabrini de ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir?

Ölmüş birinin su istemesi, ölmüş annenin kıyafet istemesi

Bu kategoride yer alan Rüyada ölen birinin yanında yatmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölünün bir şey istemesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.