Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:21
missa03
Abone

Tüm belalar şanssızlıklar beni buluyor

Tüm belalar şanssızlıklar beni buluyor

Üye Kayıtsız
Artık İslamdan soğudum. Tüm belalar şansızlıklar beni buluyor kime sorsam hep imtihan ailem din üzerinsen baskı kuruyor oda ayrı soğutuyor.Belalar Artmaya Başlayınca Namaza İmana Olan Bağlılığım Arttı ama belalarda arttı.Yaşamak İstemiyorum O Dereceye getirdi.Kafirler Mis Gibi Hayatı Yaşıyor Sıkıntıları Dertleri Yok Özenmeye Başladım Artık. Namazı Bıraktım İslamla Alakam Kalmadı Bu Durumdan Kurtulamıyorum Yardım Edin Lütfen

Okudunuz mu?  Erkeğin karısına küfür etmesi nikahı düşürür mü

Yorum: Tüm belalar şanssızlıklar beni buluyor

Tevbe
Bela ve şanssızlık derken neyi kastediyorsunuz ? Sizin İslam ile ilgili ne derdiniz var ki kafirlerin hayatları size dertsiz gelmeye başlamış ? Namaz kılmak mı dert dediğiniz bela dediğiniz şey ? Nankör olmayın allah-ü Teala nankörleri sevmez ve şaşırmasına müsade ettiği kulunu da kimse geri döndüremez. Tövbe edin ve İslam’a tekrar dönün. Derdinizi yazarsanız fikir vermeye çalışırız Allah’ın izniyle. allah-ü Teala tüm yoldan çıkmış kullarına hidayet buyursun.

Okudunuz mu?  Mikail isimli meleğin görevleri nelerdir?

Yorum: Tüm belalar şanssızlıklar beni buluyor

Kayıtsız Üye
Haklısınız kafirlere dert yok çünkü onların hesabı yok. Bu dünyada ne yaşarlarsa o kadarla kalacaklar sonrasını Allah muhafaza buyursun ebedi cehennem.

Yani eğer İslamı yeterince tanımazsak aynen sizin gibi sorgulamada hata yapıyoruz onlar keyif içinde ben niye dertlerle boğuşuyorum diye.

Okudunuz mu?  Hatim bittikten sonra ne yapılır?

Ama biz bir söz verdik kardeşim biz mü’miniz ahireti düşünerek yaşayacağız bu imtihan dünyasında cenneti kazanacağız dedik.

Şimdi cennet ucuz değil ve sen Allah’ın ne kadar şanslı bir kulusun ki sana dertler gönderiyor çünkü yanlış anladığın şeyleri düzeltmeni istiyor yüce rabbim.

Okudunuz mu?  Online oyunda hile yapmak günah mı?

Aman diyeyim belayı çağırma kendine çünkü bir gün Allah(c.c) seni kapısından atarsa önünü açar birden bu dünyan rahatlar son gaz cehenneme ilerlersin. Allah muhafaza buyursun.

İslamiyeti yaşaman konusunda baski yapanlar ne kadar iyi niyetli olsalar da belli ki sana ulaşmanın yolunu bulamamışlar. Sen kendi kendini eğit kardeşim. Nureddin Yıldız hocaefendinin videolariyla tanıştın mı?

Okudunuz mu?  Zikirle ilgili hutbe

Yorum: Tüm belalar şanssızlıklar beni buluyor

bbgbbg
Kardeşim istemez misin dünya kafirlerin ahiret inşaAllah bizim olsun ?


Şanssızlıkla imtihan

Bu kategoride yer alan Müslüman birisi aşık olduğunda ne yapmalıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tüm belalar şanssızlıklar beni buluyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.