Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğini araba kullanırken görmek

Rüyada sevdiğini araba kullanırken görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm ..
Ben rüyamda bir arabadayim ve okula gidiyorum sonra okulun bahcesine girip bekliyoruz karşıdan da arabayla sevdigim insanin geldigini görüyorum ( gercek hayatta araba kullandigini görmedim zaten ehliyeti yok )
Bizde yanikinindan gecerken bana bakıyor biz disari çıkıyoruz arkadaşımla sonra okula dönerken düşüyoruz.
Sonrasında eve geliyorum annem le konuşurken koltukta bir sürü beyaz küçük böcekler görüyorum öldürmüyorum onları ama hepsini koltuktan temizliyorum.
Uyandığımda kalbim çok çok hızlı atıyordu hocam vede ezan okunali on dakika olduğunu gördüm
Rüyami yorumlarsaniz sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum. ..

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiği kişiden yeşil hırka almak ve giymek ne anlama gelir?

Yorum: Rüyada sevdiğini araba kullanırken görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan karmaşık bir rüyadır ve açık bir şekilde yorumlayamayız. Genel bir manada hayatında sevdiğin ve sevmediğin insanların olduğuna ve sürekli bir mücadele içerisinde bulunduğuna yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada sevdiğini araba kullanırken görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba😊 ben bugün rüyamda 1 sene önce ayrildigim nisanlimi araba kullanirken gördüm bende onun kolundan tutuyordum sonra el ele tutduk ben o çok mutluyduk. Ama onun 3 aydir yeni sevgilisi var. Ola bilirmiki o bana geri gelsin yeni sevgilisinden ayrilsin? ben lnu 1 senedir bekliyorum 😇

Okudunuz mu?  Rüyada şehit cenazesi görmek

Yorum: Rüyada sevdiğini araba kullanırken görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüyan bilinçaltı bir rüya olabilir. Bir diğer yoruma göre ise, rüya sahibi için hayatında yeni bir başlangıç yapmasına, geçmişi geride bırakmasına ve artık mutlu olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada seyahat ettiğini görmek

rüyada sevdiğini araba kullanırken görmek, rüyada sevdiğini arabada görmek, rüyada eski sevgiliyi araba kullanırken görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğinin arkadaşına sarılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğini araba kullanırken görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.