Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hem düğün hemde ölüm görmek

Rüyada hem düğün hemde ölüm görmek

yabasi132
S.a şuan sevgili olduğum ve ciddi düşündüğüm biri var 2 ayı geçik bir süredir birlikteyiz. bu 2 ay içerisinde hiç bir şekilde rüyamda onu görmedim taki bugüne kadar rüyamda akşama doğru yapılacak düğünümüz için hazırlık yapıyordur bütün aile bireyleri ve bütün akrabalar bir aradaydılar hem gelin tarafi hemde damat biz de sevgilimle başka bir yerde hazırlık yapıyorduk ama onlarıda görüyordum birden akrabaların olduğu bir yerde fabrika gibi depo gibi bir yerde patlama oldu ve etrafa şaramplen parçaları fırladı hiç kimseye bir şey olmadı sadece kayın pederin başından küçük misket bilye kadar büyüklüğünde bir parça isabet etti ve kayın pederim öldü. kamera kayıtlarına bakıyorum annem kayın pedere siper olarak korumaya çalıştığını gördüm ama küçük bir parça olduğundan yapamadığını gördüm. Tabi düğün iptal oluyor her kez çok üzgün bir şekilde bekliyorlar erkek kardeşim benim yanıma gelerek haber veriyor bende sevgilime söylemeden olay yerine bir akrabanın arabasıyla gidiyordum yolda sevgilim durumu öğrendiği ve ağlayarak kendisinide götürmesini istedi beni arabayla götüren akrabama dönelim dedim oda yok benimi işim var sen taksiyle dön dedi taksi tutup sevgilimide alıp bizim eve gittik her kez bir birini teselli ediyor ve sevgilimle sarılıyorduk.
yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Gaz Çıkarmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada hem düğün hemde ölüm görmek

arifselim
Aleykum selam. Herşeyin yolunda gitmesini beklerken bazı sorunlarla karşılaşmaya ve önüne engeller çıkmasına işaret eder. Düğün hayırlı olsa da patlama olması olumsuzluklara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada hem düğün hemde ölüm görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda evimiz oldukça büyük orda misafir filan ağırlıyoruz kendimiz çok az yiyoruz bir anda sevgilimin öldüğünü öğreniyorum dünyalar başıma yıkılıyor ağlıyorum her dakka Allah’a dua ediyorum yalvarırım bı can daha ver ben ondan önce öleyim birden ruhunu görüyorum gülümsüyor bana sarılıyor omzunda ağlamaya devam ettim diyorum senin cenazenin nerde kimse bana bişey demiyo diyorum oda bı yer söylüyor onun üstünde gel diye tamam diyorum ama gidemiyorum sadece hayal ediyorum nasıl geri döner diye düşünüyorum hep daha sonra uyandım daha çok ağlamaya başladım yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada gök yüzünde açmış çiçekler görmek ne demek

Yorum: Rüyada hem düğün hemde ölüm görmek

arifselim
Bu rüya tamamen psikolojik olarak yorumlanabilir. Sevgilinin ölmesi ile ruhunun görülmesi insanın zihnini çok meşgul ettiğinden dolayıdır. En doğrusu ise Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada bir düğündeydik hatırladığım kadarıyla gelin bendim (gerçekte evliyim)sonra uzun yokuş çıkar gibi bir merdivenden annemle beraber yuksrı çıktık etrafı olmayan bir damdan düğünü izlemek için oturdum önümde tabela gibi bişi vardı arkasından izlemeye başladım güya düğündeki misafirler görmesin ayıp olmasın diyeo esnada abimin rşi yengem halaya gidiyodu halaydakiler akrabalardı yengem aklımda kalmış bir adam halayı bozmaya çalışıyordu bir anda başka biri silah çıkardı iki kişi birbirini vurup öldürüyodu insanlar kaçmaya çalışıyordu bende tabi bir polisin bana kaçmamamı söyledi kaçarsam ceza alacakmışım olduğum yerde bekledim damlarda etrafta askerler ve polisler vardı bir polise rica ettim tabelanın önünde bir kartımı düşürdüm bana verebilirmisiniz die nüfus cüzdanımı istedi verdim kartı almaya gitti getirip verdi…. Bu tüya ne demek yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Hala görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Bu rüya sağlık sorunlarıyla alakalı olup geçici bir dönemi kapsayacağını ve bu dönemin bitişinden sonra müjdeli bir haberle mutlu ve sağlıklı bir döneme gireceksiniz. Elbette daha iyisini Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Annem, babam vr ben kınagecesine gidiyoruz. (İkiside boşandılar) gittiğimizde aslında düğünmüş gelin gelinlik giyiyor. Ben ise grip olduğum için kimse ile sarılmıyorum onlarda grip olduğum için istemiyorlar zaten. Gelin ise annemin babasının yiğeninin kızı ama annemin annesinin bir akrabasının kızı gibi görüyorum. (Gerçekte kız bekar)
Sonra dışarı çıkıp babamın yanına gittiğimde annemin babasını yani dedemi öldürdüğünü görüyorum ambulans çağırıyorum. Babam dedemin solunum yaptığı aleti çıkarmış. (Ama gerçek hayatta böyle bir alete bağlı değil dedem. Sadece felçli ve kanser.) Ambulans geldiğinde ise kurtaramıyorlar ve dedem vefat ediyor. Babamı ise hapishaneye gönderiyorlar. Yıllar sonra ise hücresinden kaçıyor. (Onun yaşamını havadan görüyorum)
Hücresinden kaçtığında ise hapishane terk edilmiş ve sevk etmeyi unutmuşlar. 3 kişide onla birlikte kaçıyor. Bir hücrenin önünden geçerken oraya bir uzaylı hapsetmişler. 4 kişininde beyinini değerlendiriyor ve sadece babamın beynini incelemeye alıyor. Sonra telefon çaldı uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayız görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı ve güzel haberlerin müjdecisi olduğu kadar rüyan aynı zamanda yapacağın bir hata ve bu hatanın günah içerikli olmasından dolayı zarar görmen nedeni ile pişmanlık duyarak bu hatandan geri dönüş yapmak ve tövbe ederek telafi etmek isteyeceğine, bunun yanı sıra senin sevdiklerin için uğraş verdiğin, mutlu etmek için uğraştığın halde yaranmakta zorluk çektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Güve görmek (İmam Nablusi)

rüyada hem düğün hem ölüm görmek, rüyada düğün ve ölüm Görmek, rüyada hem ölüm hem düğün görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada geminin uçtuğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hem düğün hemde ölüm görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.