Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:25
dualar
Yönetici

Trafik kazası geçiren komşumuza dua istiyorum

Trafik kazası geçiren komşumuza dua istiyorum

gonulcesmesi
Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun.

6 yıl önce 21 yaşındaki komşumuz trafik kazası geçirdi. Kendisi Allah yolunda bir insandı. Üstündeki kıyafeti değiştir artık farklı şeyler giy üniversiteye gideceksin diyen bir insana "Beni Allah’ım sevsin, beğensin yeter" diyen bir insandı. Böyle genç nadirdir derdi herkes, imrenirdi. Camiye gider namaz kıldırır, küçüklere kuran öğretirdi. Çok temiz kalpli bir insandı. Evden camiye camiden eve, okuluna gider gelirdi.
Üniversite 2. sınıftayken kaza geçirdi, beyni belli bir süre oksijensiz kalmış, kalbi durmuş kaza esnasında. 6 yıldır bilinçsiz bir şekilde yatıyor. Annesi karnından besliyor, her 1 saatte bir yatak yarası olmaması için çevirip sırtını siliyor, çarşafını değiştiriyor. MaşaAllah yatakta saçını bile yıkıyor.
Akrabalarından o kadar kötü sözler duymuşlar ki, ben duyduğumda onlar adına utanıyorum. Haram mı yediniz de çocuk böyle oldu? Hayvan olsa kesersin ama bu insan ne yapacaksın diyen insanlar olmuş.
Annesi babası da yaşlı insanlar ve tek çocukları. Hem çocuklarına bakıyorlar, hem böyle kötü sözler işitiyorlar. Bazen bu sözler onların moralini bozuyor üzülüyorlar ama her zaman Allah’a olan inançlarından dolayı umut dolular.

Okudunuz mu?  Kuran da Dua:Yüksek Olmayan Bir Sesle, Yanlız Başına, İçin İçin Dua

Sizlerden bu anne babaya rabbimin güç vermesi için, bu delikanlının sağlığına kavuşması için dua istiyorum. Rabbim Şafi isminin hürmetine tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin, bakanlara ise güç kuvvet sabır versin.

Amin diyenlere, dua edenlere Allah zeval vermesin.


Yorum: Trafik kazası geçiren komşumuza dua istiyorum

gonulcesmesi
Allah rızası için dua istiyorum.

Okudunuz mu?  Sabah Duası Kısaca

Yorum: Trafik kazası geçiren komşumuza dua istiyorum

Şem’a
Çok büyük imtihan Allah hastaya şifa ve ailesine dayanma gücü versin.
Sabretseler inşAllah yerleri cennettir


gonulcesmesi
Allah razı olsun. Rabbim sabretme gücü versin.

Lütfen dualarınızı esirgemeyin dostlar. Ana baba olan anlar onları. Birtanecik evlatları. Lütfen Allah rızası için dua edelim, dilimiz aşınmaz.

Okudunuz mu?  Ezan Duası (arapça-türkçe)

Allah razı olsun edenlerden amin

Bu kategoride yer alan Allah sabredenlerle beraberdir."(Bakara 15) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Trafik kazası geçiren komşumuza dua istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.