Anasayfa
19 Şubat 2023, 14:08
Gusul
Yönetici

Gusül aldığım esnada akıntı geliyormuş hissi oluyor

Gusül aldığım esnada akıntı geliyormuş hissi oluyor

Mübarek11
Merhaba arkadaşlar bu aralar çok vesvese ve takıntı içerisindeyim banyoya girip her gusül almaya basladigimda su vücuduma değdiğinde akıntı geliyormuş gibi bir his oluyo bakıyorum ama yikandigim esnada bisey geldi mi gelmedi mi anlayamiyorum daha sonra acaba meni mi geldi diye takıntı ve vesvese başlıyor huzursuz oluyorum ama bu akıntı hissi her gusül abdesti aldığımda oluyor bende bu vesvese diyip tekrar baştan gusül almıyorum yaptığım doğru mudur ? Bana yardımcı olursaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Gusül ile ilgili söylenen yalanlar

Yorum: Gusül aldığım esnada akıntı geliyormuş hissi oluyor

arifselim
Merhaba. Bu yaptığın yanlıştır. Çünkü meninin öyle basit bir şekilde çıkması zaten mümkün değildir. Meni ancak orgazm olarak çıkar. Yoksa bu tür hislerin bir önemi yoktur.


Yorum: Gusül aldığım esnada akıntı geliyormuş hissi oluyor

Mübarek11
Ama akıntı hissi olduğunda bisey geldi mi gelmedi mi bilmiyorum sorun bu ama gusülden önce orgazm olmadigim için meni geleceğinide sanmiyorum aslinda bu his günlük hayatta dahi oluyor ama baktığımda bisey görünmüyor bu bir vesvese mi kafaya takmamak mi lazim ?

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken malesef ister istemez aklıma kötü şeyler geliyorve buna engel olamıyorum

Yorum: Gusül aldığım esnada akıntı geliyormuş hissi oluyor

alice
Soruyla karşılık vermek yerine cevap üzerinde düşünmek daha mantıklı olur.

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti alınırken şampuanlanmak olurmu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül aldığım esnada akıntı geliyormuş hissi oluyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.