Anasayfa
17 Kasım 2022, 5:37
sizden09
Abone

Cinli videolar seyretmek dinden çıkarır mı?

Cinli videolar seyretmek dinden çıkarır mı?

ygtbhc3
Biliyorsunuz internette birsuru su hayaletliymiş yok şu bilmem neliymiş falan filan diye videolar geziniyor.Bunları seyrederken bir yorum gördüm aynen şu şekilde:

boyle videolarada bakmak gunahdir boyle seylere bunlari Amerika Falan Yapmis bu videoyu onlar Allah’a inanmiyolar ondan bizim turk salaklarda gelmis bu seyleri izliyo ne sebeb var kardesim izlemiyin boyle seyler dinden cikarsiniz ve gunah kazanirsiniz.

Okudunuz mu?  Taharetle ilgili bir soru

bu yorum ne kadar doğrudur doğruysa dinden çıktım mı cidden çok önemsiyorum lütfen cevap verin 🙁


Yorum: Cinli videolar seyretmek dinden çıkarır mı?

mumsema
film içeriği ne olursa olsun kalben onaylamadıktan sonra izlemek dinden çıkarmak.
İslam inancına aykırı filmleri izlememeli, ahlaksızlık öğreten filmlerden de uzak durulmalıdır

Okudunuz mu?  Cuma Günü Cenabet Gezmek

Komedi izlemek

Bu kategoride yer alan İçimden istemeyerek küfür ediyorum Allah'ımızla istemeyerek ediyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinli videolar seyretmek dinden çıkarır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.