Anasayfa
19 Aralık 2023, 2:08
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada terk eden eşini görmek

Rüyada terk eden eşini görmek

ZaPpaRa
Selamün Aleyküm ,
Eşimle bir süredir ayrıyız. Mahkeme sürecindeyiz. Eşim annesinin evine taşındı.
Rüyamda eşimin parmağında yüzüğü ile (normalde yüzüğünü takmıyor) bana geldiğini gördüm. Yüzüne baktığımda eşime benzemiyordu ama ben o olduğunu biliyordum. Döndün mü geriye diye sorduğumda beni susturup bana sarılmak ve beni öpmek istiyordu. Uyandığımda çok mutlu oldum ama bu rüyanın ne anlama geldiğini internette araştırmama rağmen bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek

Yorum: Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

arifselim
Aleykum selam. Öyle bir rüyaya ancak beklenti yorumu yapılabilir. Bir insanın sevdiklerinden ilgi ve alaka beklediğine ve iyi niyetini devam ettirdiğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Esimi rüyamda goruyorum

Ehlena
Selamun aleykum Eşimle bazı nedenlerden dolayi annemin evine döndüm,15 gundur çocuklarimla orada kalıyorum.Eşimi sürekli rüyamda görüyorum,hep muhabbetli sevgi ile görüyorum.Beni sevmedigini soğuduğunu soyluyordu anne evine dönmeden önce,hayatında bir kadin vardi .Bu yüzden mi hep ruyama giriyor.Cok mu düşünüyorum onu ?Ne anlama geliyor bu rüyalar?

Okudunuz mu?  Rüyada üç yapraklı yonca Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada terk eden eşini görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın bilinçaltı olması muhtemeldir. Bir görüşe göre ise bu rüya sorunların çözüleceğine ve yeniden eşler arasında muhabbet ve güvenin meydana geleceğine işaret olarak yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ürpermek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm evleneli 2yil oldu evlendiğimizden beri bir dargın bir barisiğiz bir hafta önce kocam yine evi terk etti ve boşanmak istediğini söylüyor ben eşimin eve dönmesini istediğim için dualar etmeye başladım ve bir kaç gün sonra rüyamda kendi evimizin salonundayiz kaynanam da var eşim hala bana küs kaynanam da konuşmuyor(eşim ne zaman evi terk etse aileside Selami sabahı keser) cekyatlari yatak yapmışım herkes bir cekyata yatıyor ben nerde yatacam yer kalmadı diyorum sonra aaa bizim bir cekyatimiz daha varmış diyorum bende oraya yatıyorum daha önce eşimi hiç rüyamda görmemiştim ne kusken ne de aramız iyiken bu ruyami yorumlar mısınız teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada tahta üzerinde oturmak

arifselim
Aleykum selam. Yeniden huzurlu bir yuva kurmak için ele geçecek bir fırsata ve elde edilecek olan bir imkana tabir edilir. Çok yoğun duygular içine girilince benzeri rüyaları bilinçaltı olarak da görmek mümkündür. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Tavşan Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada 7 aydır eşim bizi annemler bıraktı ve ilgilenmiyor artık rüyada geldiğini görüyordum ve boynunda İplik ten oluşan kolye ve küçük bir nazar boncuğu vardı ve tekrar uzağa gidiyordu ve sen niye böle yapıyorsun diye soruyordum sen evli değilmişin diye soruyordum ama tekrar gidiyordu sonra oradaki evimi yeğenime telefondan gösteriyordum yeni eşyalar çok güzel görünüyor köyü mavi koltuklar anlamı ne olabilir lütfen cevaplar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Tel Örgü çekmek

6 aydır eşim 3 çocukla bıraktı ve rüyamda geldiğini görüyordum boynunda iplik kolye vardı kolyenin içinde küçük bir nazar boncuğu vardı ama tekrar gidiyordu ve sonra telefonda yeğenime bıraktığım evimi gösteriyordum köyü mavi koltuklar vardı evim çok güzeldi anlamı ne acaba eşimin dönme İmkanı olabilir mi

Okudunuz mu?  Rüyada Üvey Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Hayatında var olan sorun ve sıkıntıları halletmiş bir şekilde bir yola gireceğine, bu yolun hakkında hayırlı olabileceğine tüm sıkıntıları geride bırakacak ve umduğunu bulacağın günleri yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, yeni, güzel kararlar almak manasına gelmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada uyuyan kızı görmek

rüyada ayrı yaşadığı eşini görmek, rüyada giden eşi görmek, rüyada evi terk eden eşini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada toprak yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada terk eden eşini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.