Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:25
sizden09
Abone

Yanlış kader anlayışı ve yanlış işlerde besmele

Yanlış kader anlayışı ve yanlış işlerde besmele

sudex
Yanlış kader anlayışı günah mıdır yoksa sadece gerçekleşmediği mi olur?

Arkadaşlar benim telefonumun geri tuşu çalışmıyor bende besmele çekerek
çalışmayacağını biliyordum fakat genede çektim ve çalışmadığını gördüm bu yanlış kader anlayışı mi olur ayrıca sitenizde yanlış işlerde besmele çekmenin dinden çıkaracağını okumuştum bu buna sayılır mı?Lütfen yardım edin😔

Okudunuz mu?  Dinimizde sevgili olmak diye birşey varmı ?

Yorum: Yanlış kader anlayışı ve yanlış işlerde besmele

arifselim
Bu hareket yanlış bir iş değildir. Yanlış işlerde besmele çekmenin yasak olmasının anlamı, haram olan işler anlamındadır. Yani haram bir şeye başlarken Allah’ın adını anmak dinden çıkarır demektir. Yoksa bu yanlış kader anlayışı ile ilgisi yoktur.

Bu kategoride yer alan Cuma namazına gidemeyen veya gitmemiş öğle namazını kılmaları gerekir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yanlış kader anlayışı ve yanlış işlerde besmele Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.