Anasayfa
5 Eylül 2022, 17:31
sizden09
Abone

Ablam benimle dalga geçiyor

Ablam benimle dalga geçiyor

Gizlihesap
14 yasindayim Allah yoluna gitmeye cabaliyorum ancak ablam bana o kadar baski yapiyor ki artik ne yapsam bilemiyorum bana kufrediyor fiziksel ozelliklerimle dalga gecyor ne yapsam onume tas yuvarliyor artik 1 sene oldu kalbini kirmak gunaha girmek istemiyorum ama 1 senedir artik tasma noktasina geldim ve anneme durumu soyledigimde oda ona cevap vermemi soyluyor ama ben bunu istemiyorum kalbini kirmak kotu soz soylemek istemiyorum hatta bunu ona soyledigimde nasıl anliyorlar bilemyorum ama benim haksiz oldugumu soyluyorlar artik icimde birike birike sonunda birine patlamaktan korkuyorum lütfen yardim edin

Okudunuz mu?  Eşim geri dönsün diye bağlama duası okuyorum günah mı

Yorum: Ablam benimle dalga geçiyor

cpuslayer
Sen doğru bildiğin yoldan vazgeçme güzel kardeşim. Ona da mümkün olduğunca doğruyu anlatmaya çaliş, onun hidayete ermesi için dua et.
Ablamin günahlarinin affi ve hidayetine vesile olmasi niyeti ile diyerek sadaka ver. Onun yaptiklarina aldiriş etme. Allah sabredenlerle beraberdir. Sana bir kapi açacaktir.

Bu kategoride yer alan Namaz sonrası okunacak dua ve tesbih başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ablam benimle dalga geçiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.