Anasayfa
5 Eylül 2022, 12:31
sizden4
Abone

Duam kabul oldu ama nasip olmuyor?

Duam kabul oldu ama nasip olmuyor?

antik4343
Yaşım 15
çok öncelerden dua etmiştim mahallemize güzel bir kiz gelsin diye duam kabul oldu geldi istediğim gibi bir kiz Allah Çok şükür.

Neyse kızla bakistik yeri oldu utandım korktum bir türlü soyleyemedim konusamadim sonra arkadaşlık isteği gönderdim faceboktan kabul etmiş sonra selam nasılsin yazdım 2 defa birini bir gün diğerinide başka bir gün sonra 1 hafta sonra cevap geldi

Okudunuz mu?  Başıma Gelen İlginç Olay

Sen kimsin
Ben seni tanımıyorum

Zaten mahallede hergün benim yüzümü görüyorsun beni biliyorsun neden öyle yazıyorsun ki

neyse de bir de dua etmiştim Allah’a .Kabul oldu ama nasip olmuyor neden Yardım edin nolur ?


Yorum: Duam kabul oldu ama nasip olmuyor?

dr_ebuzer
Hayırsız işler için ne dua edilir nede birini günahına ortak etmek için yardım istenir. Flört haramdır ciddi olan ailesini gönderir istetir. ama ciddi olacak bir yaşta da değilsin insanların kızlarını kadınlarını rahat bırakın Allah’tan korkun.

Okudunuz mu?  70.000 kelimei tevhid e başlarken niyet edilmeden başlanırsa

Yorum: Duam kabul oldu ama nasip olmuyor?

htcklz
güzel kardeşim sen mahalleye güzel kiz gelsin diye dua etmişsin, sana yar olsun diye değil 🙂


Yorum: Duam kabul oldu ama nasip olmuyor?

Kayıtsız Üye
Arkadaşın dediğine katılıyorum 🙂
Sen "gelipte benim olsun" dememişsin ki sadece "gelsin" demişsin o da olmuş zaten 🙂

Okudunuz mu?  Gusülde kir kalması ve kuru yeri yıkamayı geciktirmek

Kayıtsız Üye
Güzel kardeşim flört günah, haram bunu bilmiyor musun? Allah’a haram işlemek için mi dua ediyorsun. Bu yaşta evlenemeyeceğine göre ne istiyorsun? Senin evini geçindirecek hayatta istediklerini almak için para kazanacak bir mesleğin olması gerekmiyor mu? Bunun için dua ediyor ve çaba gösteriyor musun, yoksa güzel kız pesinde kosarak hem gencligini harcıyor hem de ileride kızlarin ilgi göstermeyeceği başarısız bir erkek olma yolunda mı gidiyorsun?

Okudunuz mu?  Canı yanan sabretsin hadisi sahih mi

antik4343
Ben günah islerden uzak dururum her zaman senin flört dediğin başka bir durum onla benim durumun hiçbir alakası yok onu yapmaya insan korkar ya nediyosun sen.

Kardesim Bilip bilmeden konuşma aşık oldum diyorum yani çekip gideyim yeni demi hiç konusmayayim öyle seymi olur hiç her yaşta illahaki aşk yaşanıyor bunun ciddi yaşına kadar beklersen olmaz.tabi senin dediğin gibi büyüyünce zaten birsürü kiz bulurumda ama küçükken durum tamamen farklı oluyor.Mahallde her zaman görüyorum illahaki bir işaret bir bakış vermem lazim yada cesaret esip konusmam lazım hadi okulda olsa unuturum hergün yüzünü görüyorum anladınmı ?

Okudunuz mu?  Yukarda Allah var demek?

antik4343
Ben bir tane kiz seviyorum kiz bizim mahallede ben 16 yaşındayım kız 15 yasinda.mahallenin camisinde imamlik muezzinlik falan yapiyorum hevesim var.

Ben bu kiza aşığım aylardır bir soyleyemedim sevdigimi.

Hem kiza sevdigin SOYLENIRMI?

Kızla konuşurken kafa nasıl başlanır

Benim bu kızla konuşup arkadaş olmam yada sevgili olmam günah mi olur sonuçta hergün görüyorum mahallede bu kızı?

Okudunuz mu?  Kulağa ezan sesi gelmesi

duam kabul olmuyor

Bu kategoride yer alan Mezarlıktaki Ses başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Duam kabul oldu ama nasip olmuyor? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.