Anasayfa
4 Ocak 2024, 8:23
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede düğün görmek

İstiharede düğün görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum ben evlenmek için biriyle tanismisdim. Istihare rüyasinda merdivenlerden assagiya iniyorum ortam biraz karanlik. Sonra son merdivenleri inmek istiyorum cünkü assagi katta dügün varmis ama demirden engeller cikiyor karsima inemiyorum. Biraz ugrasdiktan sonra bir sekil iniyorum. Indigimde dügün salonu karanlik ve eski. Tahta masa ve sandalyeler var ve sadece birkac davetli. Bir tane oglan görüyorum sandalyede oturuyor arkasi bana dönük ve acik mavi tsörtü var. Karsisindada bir bayan oturuyor sari sacli ve kirmizi tsörtlü. Sizce ne anlami var?


Yorum: İstiharede düğün görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan bizde net olumlu yada olumsuz şu manaya işarettir diyemeyiz. Ama senin kalbine gelen his sana daha açık bir işaret olur. Hem rüya olsun yada olmasın istiharede kalbinin ısınması yada o şeyden soğuduğunu hissetmek en doğru işaret olarak kabul edilebilir.

Okudunuz mu?  İstihare namazından sonra Dua edersek sakıncası var mı?

Yorum: İstiharede düğün görmek

Kayıtsız Üye
İyi akşamlar kendim için istihareye yattım.konu şu ki bir kişi sosyal medya üzerinden beni tanımak istediğini söyledi ve bu kişiyle biz aynı şehirdeyiz.Ben de onu engelledim ve ona şuan şans verip tanımak istiyorum bunun için dün gece istihareye yattım.Dua ederken bu çocukla tanışmam görüşmem evlenmem hayırlıysa onu bana göster diye yattım istihareye.rüyamda ben düğündeyim ve kimin düğünü olduğunu bilmiyorum.Düğün eğlenceli geçiyor ve halamgil var onlarda oturuyorlar .Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tekrar istihareye yatmam gerekir mi ve bu rüya ne anlama geliyor.Yardımcı olursanız sevinirim

Okudunuz mu?  İstiharede balık ve karpuz görmek

Yorum: İstiharede düğün görmek

arifselim
Böyle bir durumda istihare yapılmaz. Çünkü o kişi hakkında öncelikle onu iyi tanıyanlardan araştırmak ve danışmak gerekir. Eğer her türlü danışma ve araştırmasına rağmen yinede ne olumlu nede olumsuz bir karar verilemezse işte o zaman ancak istihare yapılabilir.


Kayıtsız Üye
Şöyle bir şey var ki dün de ben bu konu hakkında istihareye yattım ama çok kötü rüyalar gördüm bu çocuğu kabul etmemem gerektiğini içeren rüyalar kalkınca da kendimi huzursuz hissettim. Yani ben bu konu hakkında istihareye yatınca bununla ilgili rüyalar görüyorum bu rüyalar bir işaret olabilir mi

Okudunuz mu?  İstihare namazı gündüz kılınırmı?

arifselim
Sen zaten hisstmeişsin ve rüyalarının da olumsuz olduğunun farkına varmışsın. Bu rüyalar olumsuz olması anlamındadır. Ayrıca birisi hakkında ilk önce araştırmalar yapılmalıdır. Sadece Sosyal medyadan tanıdığın birisini nasıl araştıracak ve kime soracaksın? En doğrusu bu tür ilişkilerden uzak durmaktır.


Kayıtsız Üye
Evet haklısınız bazen insan şeytanın vesveselerine yenilebiliyor acaba doğru kişi olabilir mi diye düşünüyor zaten nasibimizde olan kişiyle evleneceğiz fazla sorgulamaya gerek yok
———–
Ben bir iş için hayırlı mı değil mi diye yattım ve rüyamda o kişi hakkında yatmıştım onu gördüm abimin düğünündeyiz böyle baya kalabalık her şey güzel gidiyor ama o kişi bana kırgın ama düğün güzel her şey çok güzel bu ne demek oluyor.

Okudunuz mu?  İstiharede karanlık odada olduğunu görmek

arifselim
Sana kırgın olmaları da ve düğün görmen de iyi ve hayırlı olarak tabir edilir. İstihare işareti rüyadan çok insanın gönlüne doğan hissi ile anlaşılır. Eğer için rahat etmemişse 7 sefere kadar istihare tekrar edilebilir.


Kayıtsız Üye
Sevgilim var ciddi düşünüyoruz kendisi askere gitmeden söz takıp gelince de evlenmek istiyor ama ben daha 18 yaşındayım babam izin vermez karşı çıkar diye düşünüyorum ama sevgilimi de kurmak istemiyorum onun için istihareye yattım rüyamda düğün gördüm ama kimin olduğunu bilmiyorum kardeşlerim falan da vardı rüya sizce hayır mıdır şer midir bilemedim yorumlarinizi bekliyorum

Okudunuz mu?  İstiharede yağmur yağdığını görmek

Tohat
İstiharedeki olaya bakarak yorum yapılmaz ve dolayısıyla buna göre verilecek ciddi bir konuda karar verilmez. İstiharenin belli şartları vardır. Dilerseniz bunlara uyarak tekrar deneyin. Ayrıca büyüklerinizle yapacağınız istişare istihareden öncelikli olduğu da bilinmelidir.


Eyzun
Selamun aleyküm. Evlilik için istihareye yattım. Yalnız sadece duasını okuyup uyudum. Namaz kılacak durumum uygun degil. Dügüne gidiyormuşuz düğün evine girdigimiz an teyzemin kocasi bir odaya giriyor ve nasıl oluyorsa öldüğünü söylüyolar ve kızı ile sarılıp aglmaya başlıyoruz. Kısa bir süre sonra ise eve gelin geliyor bu gelinde benim şu an evli olan kuzenim ve onu merdivenlerden cıkarıyoruz alkışla. Bu rüya hakkinda yardımcı olur musunuz lütfen hayır mıdır?

Okudunuz mu?  İstiharede kalabalık görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sonu hayırlı olarak bitecek bazı olayların meydana gelmesi anlamına gelir. Hem sıkıntı hem de güzel günleri bir arada yaşama olasılığına işaret edip bu hayırlı ve güzel gelişmelerin etkisi ile sıkıntıların geride kalacağına ve ferahlık göreceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede beyaz araba görmek

Liçes
Selamın aleyküm acil cevap alabilir miyim?? Bundan 7 yıl önce ayrılık kararı aldığım kişiyle şuan yine konuşuyoruz. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ama ben istihareye yatıp karar vereceğimi söyledim. Ben bundan bir ay önce istihareye yattım sürekli güzel yerler ormanlar ağaçlar sular ve birinin bana beyaz bir kazak verdiğini görmüştüm daha sonra istihareyi tekrarlamadım. Bu hafta tekrar istihare yapmaya karar verdim.bugün 3.gün ilk 2 gün gördüğüm rüyalar karışık pek hatırlamıyorum. Bu gece gördüğüm rüya kız kardeşimin kına gecesi olduğunu kırmızı taşlı kabarık kınalık giydiğini gördüm. Ve daha sonra evli olan bir arkadaşımın düğünü öldüğünü uzun beyaz duvakla yüzü kapalı taki yapıldığını çok fazla bilezik takıldığını gördüm . Asıl öğrenmek istediğim ben kendimi rüya görecem diye kurup
uyuyorum bilinç altımı acaba hani köyü renkler kırmızı görmek hazırsız olarak işaretlenir diye okudum. Benim kafa karışıklığım rüyalardan mı istiharenin etkisi mi yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Okudunuz mu?  İstihare yaptım ama rüyamın anlamını bilmiyorum

Tohat
Ve aleyküm selam. Alimlerin tavsiye ettiği şekil üzere renk ve his odaklı olması gerektiğidir. En çok uyanırken ne hissedildiğine bakarak tabirlenir. Rüyada görülenler üzerine tabir edilmez. Nitekim olaylar içinde iyi kötü açık ve koyu renklerin görülmesi muhtemeldir. Bu nedenle gördüğün rüyalardan sonra mutlaka ne hissettiğine bak huzurlu ve mutluysan hakkında hayırlıdır demek. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı renk görmek ne demek

Kayıtsız Üye
Hocam sevdiğim birisi var ama bazı sebeplerden ayrıyız. Kuzenime istihareye yatmasını rica ettim hakkımız da hayırlı olan nedir diye. İlk iki gün masmavi berrak deniz görmüş ve kuzenimle konuşuyormuşum ikinci gün de aynı rüyayı görmüş. Ertesi gün ne gördüğünü hatırlamıyor. Ama dördüncü gün düğün gördüm kimin düğünü bilmiyorum ama ikiniz (erkek arkadaşım) sandalye de oturuyordunuz bir şeyler konuşuyordunuz diyor.

Okudunuz mu?  İstiharede komşu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Görülen her üç rüyanın tabiri de hayırlı olup ferahlık, huzur, dinginlik, sakinlik, gerginlikler den ve streslerden uzak sorun hayata delalet eder. Fakat kişinin kendisi için yatması tavdiye edildiği gibi rüyadan ziyade uyandığında hissedilene göre amel edilmesi tavsiye edilmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


istiharede düğün görmek, istihare namazında dugun gormek, istiharede kalabalık görmek

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede düğün görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.