Anasayfa
5 Haziran 2022, 12:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada büyü yapıldığını görmek

Rüyada büyü yapıldığını görmek

Aysem
Ben de rüyamda bugün hem erkek hem de kadın büyücüyü bir arada gördüm. Sözde korku filmi izlemişiz ve bu korkumuzu yenmek için annem götürüyor bunların büyücü olduğunu bilmeden tabi sonra nerden geldiğini anlamadığım biri eski diğeri de hala tanışıklığımız olan arkadaşlarımı görüyorum sonra onlara odadan çıkmasını söylüyorum bir anda annemin genel olarak pek hoşlanılmadığı kabul edilen bir akrabası daha beliriyor sonra gidiyor. Bu esnada kadın büyücü nedensizce bana hakaretler edip gülüyor sürekli. ben de 1 dk elimi yüzümü yıkamak için içeriye gidiyorum geldiğimde kadını göremiyorum. Onun yerine kadınin erkek bir akrabası gelmiş oluyor benimle biraz konuşuyor ve gidiyor. Sonra gece oluyor benim şu an tanıdığım erkek bir arkadaşım geliyor ben etrafımdakilere ona aşık olduğumu ilan ediyorum hiç tepki vermiyor. Ertesi akşam ise kadın büyücüye tekrar gidiyoruz beni etkisi altına alıyor sonra benden şüpheleniyor ve bana zarar verecek bir şey yapıyor tabi iyiliğim için olduğunu söyleyip.


Yorum: Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek

arifselim
Esasen bir çok şeyin bir arada görüldüğü rüyaların çoğu karmaşık rüyalar olarak kabul edilir. Bu rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına işaret eder. Kişinin yolunda giden hayatında karşısına aksiliklerin çıkacağına, bu durumun canını sıkacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada büyü yapıldığını görmek ve bozmak için sureler okumak

mustafa kağan
öncelikle selamunaleykum Allah razı olsun rüyaları yorumladığınız için rüyam şöyleydi tanımadığım bir evdeyim bir kadın var türbanlı orta yaşlı bir teyze iki çocuk var biri bebek biri 2 yaşlarında felan içme suyu ve bayram şekeri var evde bebek olana su içirdiğimizde fenalaşıyor sonra 2 yaşlarındaki, erkek çocuğu kendi oğlumada benziyor ama omu değilmi emin değilim benden bayram şekeri vermemi istiyor veriyorum çocuk yerken boğulacak gibi oluyor bana diyorki zorlukla nefes alarak sakın sudan içme sen bende o sıra bir kaç yudum içmiş oluyorum sonra çocuğa bişey olacak diye nas felak sanırım ayetel kursi kulfu okuyorum elham dışında hepsini okumaya başlıyorum o sırada bir sini içinde yağ tenekesi var masa gibi bir yerde ben okudukça alev alıyor sallanıyor daha sonra o sininin içinde 3 tane 1 2 ve 3 yaşlarında cin yavrusu beliriyor kadın sininin yanına gidip okumaya devam etmemi bize büyü yapıldığını söylüyor ben okudukça iki cin yavrusu dönen sininin içinde eriyor diğier daha büyük olanı da daha güçlü kötüleşiyor ve öfkeyle gözlerini gözüme dikiyor o ara bir felağı şaşırır gibi olup duraksayınca bana senin üzerine kusayımda gör diyor ve üzerime kusuyor ben felak okumaya devam ederek onuda öldürmeye çalışırken uyanıyorum uyandığımda kas katı olmuştu tüm vücudum rüyada korkmadım ama uyandıktan sonra çok korktum ve ben bu tür rüyaları bir çok kez görüyorum oğlum o kadar korkuyorki yerine yatmıyor her gece anne nolur dua deyip yorganın sıucakta bile yüzüne kapatıp uyuyor 7 yaşında ve her gece okusamda bu hali hiç geçmedi acaba bize gerçekten büyümü yapıldı bilemiyorum ve her şerlinin şerrinden ALLAHA Sığınıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Aişe'nin Kabrini Görmek

Yorum: Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya size büyü yapıldığına işarettir denemez. Ama bu rüya kötü niyetli veya günahkar kimselerin olduğuna işaret eder. Çocuğunun öyle bir durumu varsa mutlaka uzman bir doktora gösterin. Her sorunun olması büyüden veya benzeri şeylerdendir demek çok yanlıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Olurolmaz
Yaa 3 aydır evliyim geçen ay rüyamda gece vakti yatak odasındayız medyum bir adam karşımda arapça şeyle söylüyor aynı zamanda yatak odamdaki bir süs eşyasını işaret ediyor neyse çok etkilenmiştim gecen gece yine 3 harflilerle ilgili rüya gördüm kafama da takmıyorum korkuyorum ama cokda korkmuyorum anlamadım o yatak odamda büyü rüyasını görünce uykudan uyandım saat gece 3 sonra eşimin teline baktım kayınvelidemin ailemle söylediği patavatsız bir söze şahit oldum eşimin telefonu kurcalarken her neyse içim sıkıldı ağlıyorım nas pkudum defalarca o sıkıntı geçti ama bu rüyalar dan bıktım napmalıyım

Okudunuz mu?  Rüyada birinin arkamızdan konuşması ne anlama gelir? tabiri nedir?

arifselim
İlk gördüğün rüyada olumsuz ve kötü bir şey yoktur. Ancak senin çok hassas ve duygusal bir yapıya sahip olduğuna işaret eder. Diğer cinlerin görüldüğü rüyaları ise önemseme ve hiç üzerinde durma bile. Allah’ın izniyle bunların bir zararı olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda evsiz bir kadını evimize alıyorduk. Kadın büyücü imiş düğmelere büyü yapmış elbiselerimize dikmiş ceplerimize koymuş. Çocuğum tekrar altına yapmaya başlıyor du. Bir gece düğmelere büyü yaparken kadını yakaladım ne yapıyorsun sen diye haykırdım. Kadın kötü bir şey yapmıyorum aranız daha iyi olsun diye muhabbet büyüsü yapıyorum dedi.ben de sen Allahtan daha iyi mi bileceksin senin yaptığın şirk dedim. Evdeki düğmeleri topladık tam aşağı atacaktım ne yaparsan yap bundan kurtulamazsın kırdığın her düğme karşılığı ailenden sevdiğin bir kişi ölecek dedi. Bende Felak nas ve ayetel karsi okumayan başladım. Büyücü bana okuma okuma ben kötü bir şey yapmadım diye sesleniyordu. Sonra düğmeler tek tek çatlayıp kırılmaya başladı.
Allah razı olsun hocam.


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin önünde ayrı ve arkasında ayrı konuşan bir kadının varlığına işaret eder. Art niyetli ve kötü düşüncelerinden dolayı başarılarını kıskandığına tabir edilir. En doğrusu Allah’a sığınmak ve hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öncelikle Selâmün Aleyküm;
Sabah 5 sıralarında uykuya dalıp bir rüya gördüm ve korkuyla uyandım. Rüyamda bilmedigim bir evde yerle birlesik bir balkonda ateş sondürüyorum gece. Sonra yürüyerek bir yere geçmem için etrafimdaki köpekleri bağlıyorum ama sürekli havlayip üzerime atliyorlar. Bir ahirin içinden geçiyorum sağ tarafimda başka bir köpek. Ahirdan çıkınca anne tarafından bir kadın akrabami ve onun yanında başka bir kadını görüyorum tek gözü yeşil öbür gözü başka renk simsiyah çarşaf gitmis biraz beyaz saçı gozuken bir kadın ve çok korkuyormusum ondan. Kadına bir şeyler söylüyorum ve beni ahirin içine çağırıyor.

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizi rüyasında gören, O'nu gören sahabilerden sayılır mı?

Bira yürüyüp çok korkarak gitmeyecegimi baskasinin girmesini söylüyorum Hayır sana söyleyeceğim diyor. Konusamiyorum ağzım kayıyor. Kendimi burden bir yün dukkaninin önünde buluyorum. Aynı o kadın ama daha normal ve temiz görünüyor saçları arkadan bağlı yeşil kazak ve siyah etek giymis makyajli. Vitrinden yun ve şişleri alıp poşete dolduruyor anlaştığımız gibi size vericem diyor anneme. Icerde bir tadilat var ve bir adam var. O adam da benim babamis. Biraz dolaşıp kadının yanına gidiyorum. Çok özür dilerim sizi yanlış tanımışim diyorum adınız neydi hatırlayamadim söyler misiniz bahtinur muydu diyorum. (Bahtinur da yaz sonunda Allah’in izniyle nişanlanmayi planladığımiz erkek arkadaşımın teyzesi. ) Hayır ama çok yakiniyim diyor kadın.

Çok özür dilerim x hanim diyorum ismini söylüyorum ama uyandığımda hatirlayamadim bir türlü. Kadın bana bakıyor annem ve babam olan kişi yanımda birden koltuğa dusuyorlar ve donuyorlar konuşmaya çalışıyorum tekrar ağzım burnum kayıyor ve carpiliyorum çok korkuyorum içeri doğru gitmeye çalışiyorum. Kadın kapıdan çıkarken annemle babam da düzeliyor ben de oturduğum yerde uyumam lazım diyorum. Sonra korkarak uyandım. Biliyorum çok karışık bir rüya ama benzer rüyaları aralıklarla hep görüyorum. Anlamı ya da bir işareti var mıdır yardımcı olursaniz çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Evet dediğin gibi sende bu karmaşık ve berrak bir rüya değildir. Eğer açık ve berrak değilse bir rüyayı tabir edemiyoruz maalesef. Eğer sık bu tarz rüyalar görüyor ve rahatsız oluyorsan uyumadan önce 7 defa ayetel kürsiyi okuyarak uyursan Allah’ın izniyle çok rahat edeceksin.

Okudunuz mu?  Rüyada kafanın kanaması görmek

helpme18
merhaba ben size bir rüyamı anlatmak istiyorum ve hangi anlama geldiğini sormak istiyorum izninizle başlıyorum.

Bizim evimiz bahçeli site evi diyceğim biryer.Bu bahçede otururken bir adam görüyoruz . benimde 2 kardeşim var biri 4 yaşında biri 11 olmak üzere 4 yaşındakini yanıma alıp gezdirirken görüyoruz. bu adama selam verip yanına oturdum ee falan filan derkenbir kadın gelip bir poşet atıyor ama çöp gibi değil siyah torba gibi o adam da alıp bakıyor derken bir açıyoruz büyü çıkıyor birbirine bağlanmış kemikler kafatası 2 tane leğen kemiği fln . Adam dediki bu derken tam ben istemsizce bilmeden helak olmuş bir kavmin kemiği dedim oda evet dedi . nuh peygamberin kavminin kemikleri su altında kaldığı açın tuzlu suda çürümemiş olabilir diyoruz . Adam bir anda hepiniz Y deyin diyor .tabi ben çok korktuğum için öyle şeylerden hemen kalkıyoruz tam kalkarken 4 5 yaşlarda önceden hiç görmediğim çok yakışıklı bir erkek çocuğu gelip kardeşime yanaşıyor ben ama hiç görmemişim bunu kardeşimi eve koş dedim kapıyı açamamış. bu arada kapımız sifre kilidi yok rüyamda şifre kilidi var kardeşim bunu yazıyor ama tam girerken o sarışın erkek çocuğuda orda ama sen gördün diyor oda nolcakki diyo evet girmessin içeri diyo kardeşim yukarı çıkıyor bende o anki panikle çok korktuğumdan gayriihtiyarı çocuğa tepiyorum kardeşimi bırak diycem çocuk havada siyah duman olup gidiyo bende korkudan uyanıyorum bunun anlamı nedir . bide ben yeni olduğum için başlığı yanlış yere açmış olabilirim ve yazım , hitap şeklimizde kusur va ise affola


arifselim
Merhaba. Rüyan insanın hayatındaki karmaşıklığı ve huzursuzluğu ifaden ve genellikle psikolojik açıdan yorumlanabilecek rüyalardandır. Sıkıntı, sorun ve sorunların var olması ve insanın hoşuna gitmeyeceği şeylerle karşılaşması manasında tabir edilebilir. Yinede bu sonuçta sadece bir rüyadır ve Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kardeş ve anneyle cinsel ilişkiye girmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar rüyamdan çok etkilendim yorumlarsanız sevinirim rüyamda yatak odasında küçük kızımla yatıyorum kapı açılıyor içeri yanımda yatan kızımın aynısı eşim çocuğu yanına al dedi ben ona bu benim kızımsa yanındaki kim dedim beni kızım yanımda dedim

sonra yanımdakı kızımı aldı ve kızıma benziyeni oturma odasına götürdüm 2 sinede bakıyorum kendi kızım hangisi olduğunu anlayamıyorum ikisinde nas süresini okuyorum ama hiç tepki yok

sonra nas ve felak süresini okuyorum biri gülmeye başladı ben sen benim kızım diyilsin dedim ve o küçüldü beyaz jöle gibi küçücük kaldı amacan gibi kıbırdıyor ben bunu cebine aldım eşime hadi cami hocasına gidelim bu nedir yardim etsin diyom

sonra camiye fıtık önü çok kalabalık bana bekle dediler

sonra 3adam yanıma geldi bana senin yükün çok ağır dedi burayı giremesin dedi bende bengirerim dedim ve koşarak camiye girdim girerken yerler salaniyordo bir baktımki caminin dış kapısında buldum bir sarı saçlı kadın vardı ben çok şaşırıyorum onca kişi bu kadını bekliyorlarmış caminin arkasında küçük bir kapı dan camiye yanlızca giren 4 kişi ben kadına ben cami havasına geldim sen kimsin dedim bana yardım edeceğini söyledi bende bir büyü olduğunu söyledi

sonra gök yüzünde deve sütü yaninda bir şey daha var ama ben hatırlamıyorum kadın bunu bana verdi bende içtim sabah kalktığında rabim ben neden camiye göremedim dışına çıktım benim hayata en kortuğum şey rabimin benden uzaklaşmasıdır


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyanı tam olarak yorumlayabilmek için senin durumun iyi bilinerek yorumlanmalıdır. Ancak genel olarak senin manevi yönünü ve günahlarını işaret eder. Günahlardan ve günahkar kimselerden uzaklaşmak gerektiğine ve kendine çeki düzen vermek gerektiğine tabir edilir. Yinede hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Üveys zikrinde görülen rüya

İST3420
merhaba
rüyamda eşime büyü yapıldığını anlıyoruz bunun için izmirde bir hoca olduğunu konuşuyoruz sonra birden erkek hoca geliyor
eşimi banyoya oturtuyoruz ben babama gördünüz mü ona bir şey yapmışlar diyorum.
hoca onu kurtaracağını söylüyor ben çok seviniyorum ya şafii ya şafii Allahım kocama şifa ver kocama şifa ver onu kurtar diye dua ediyorum kurtulacak diye seviniyorum .bu şekilde uyandım.
rüyamı yorumlarsanız memnun olurum.
Teşekkürler


arifselim
Merhaba. Maalesef bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Rüya sahibi için adeta yaşanacak kötü ve can sıkıcı olayları önceden hissetmesine işaret anlamında kabul edilir. Yinede Allah’a havale et ve ondan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda babaannemin evindeyiz mevlüt gibi bir şey var insanlar toplanmış herkes mutlu onlara yemek yapılıyor mutfakta… mutfagın önündeyken babaannemin mutfakta bir kadına yemeğe nasıl büyü yapacağını öğretiyordu kadında büyülü yemek yapıyordu… sonra o yemekten yemiştim… sonra kadına kızıyorum neden büyü yapıyorsunuz cennete asla giremeyeceksiniz diye filan ben iyi büyü yapıyorum diyor ama inanmıyorum ona ve genede günah olduğunu açıklıyorum… sonrasında kendimi bahçede ordan çıkmaya çalışırken görüyorum koşuyorum yanımda da bir kaç kişi var kapılar görüyorum emin olmadığım için onlara siz durun ben bakayım çıkış olup olmadığına diyorum kapıdan giriyorum başka bir dünyaya açılıyorum korkuyorum başka başka kapılardan giriyorum çıkıyorum çıkışı bir türlü bulamıyorum bir sürü rengarenk süslü çiçekli kapılardan girdim başka kötü yerler olduğunu çıkış olmadığı gördüm çıktım bir türlü çıkışı bulamadım yani … çok merak ediyorum bunun yorumunu şimdiden yorumlayandan Allah razı olsun .


Tohat
Ve aleyküm selam. Kötü olay ve durumlara işarettir. Etrafındaki kişilerin gıybet etmesine, sana, yaptıklarına kötü nazarla baktıklarına, fitneye neden olabilecek davranışlarına ve senin buna karşın dikkatli olman gerektiğini gösterir. Ayrıca rüyan dünyalık nimetlere kendini fazla kaptırmaman, ahiretini de düşünüp buna göre hareket etmen, dünyanın güzelliklerine aldanarak yalan yanlış yaşamamaya, doğruluktan uzaklaşmamaya özen göstermen gerektiğine delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birini çıplak görmek ne demek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda okulda ve dersteyim ve dersimiz edebiyat. Herkes kendi halinde takılıyor çünkü hoca ders işlemiyor, bazıları sohbet falan ediyor ve o sohbete ben de katılıyorum ve birkaç kişiyi, hocada dahil güldürüyorum. Daha sonra bir konferans olduğunu duyuyorum, zaten dersin bitmesine de az vardı, herkes toparlanıyordu. Ders bitimine doğru benle aynı ilçeden olan bir kişi eski sevdiğini ağlatmıştı ve onunla konuşuyordu. Daha sonra ders bitti ve sınıfta o kişi kaldı, çünkü bir şeyler yapıyordu ama hatırlamıyorum ve biz de onu, neredeyse yakın bir arkadaşım diyebileceğim bir kişiyle bekliyoruz. Ondan sonra ben bir şey hakkında şaka yaptım ve onlar bayağı bür güldüler ama sözlü şaka. Neyse çıktık konferansa gidiyoruz biz 2 kişi o dediğim yakın arkadaşım sayılabilecek kişiyle. Kapılarda geçiyoruz falan be değişik yerlere çıkıyoruz ve yine o çıktığımız yerlerde de konferanslar vardı. Bir ara bir kapıdan geçtik ve çok dar, duvarları birbirine yakın ( genişlik olarak ) bir yere çıktık ve sıralarda oturmuş kişiler konferansı dinliyorlardı. Neyse yanlış geldiğimizi anladık ve başka konferansa gittik. Konferansa giden merdivenlerden çıkarken ben arkadaşa bir şey dedim ve hemen yanımda konuşmak için çıkan bir psikologda bu dediğim şeye karşı çıktı ve bir daha öyle deme, çünkü öyle demek yanlış kalır tarzı bir şey dedi. Neyse konferansa giden kapıyı açtım ve yanları ağaç ve yerleri kum olan bir yere geldim ama kesinlikle bir konferans içi değildi. Daha çok egzotikti. Yanımdaki kişi yanımda değildi ve kendim yürüyordum ve bayağı bir yürüdükten sonra yerde büyükçe bir işaret gördüm ve gaipten birisi midir nedir bu kişi bana bunun bir büyü olduğunu, daha önceden burada büyü yapıldığını söyledi. Yerdeki işarette bir tane adam, ve altından ise arka arkaya tokuşturulmuş 2 hayvan ve o hayvanların hemen sağ tarafında da insan kafası vardı ve tabiki garip yazılar. Neyse o yürüdüğüm yerde çok fazla kişi vardı ve kimse bunu fark etmemişti benden başka ve sonra bir adam iki tane hayvan alıp arka arkaya tokuşturarak büyüyü yapmıştı ama ben yaparken görmemiştim, sadece yürürken gördüğün hatırlıyorum hatta hayvan denekler olarak 2 şempanze kullanılmıştı ve şempanzelerin kıç tarafları birbirleriyle birleşikti ve adam da geliyordu. Neyse beni çok büyük bir korku sardı ve içimden kimsenin bu maymunla oynamasına izin vermemeliyim, ya öğretmenime zarar gelirse, ya sevdiğim kıza ve kardeşime, aileme zarar gelirse diye düşündüm, çok fazla korkmuştum ve kaçmaya çalışıyordum ki kaçmıştım. Rüyanın devamında bu olayı internetten izleyip arkadaşlarıma göstermeye çalışıyordum, o işaretin fotoğrafını çekmiştim ve ne anlama geldiğini, önümdeki tabaktaki tavuk butunu yiyerek anlamlandırmaya ve diğerlerine anlatmaya çalışıyordum. Hatta bir ara 3-4 arkadaş, elimizde tabanca birileriyle çatışıyoruz ve kazanıyoruz, sonraki gelen kişilerse yine aynı büyünün yapıldığı kişiler ve onları vurmakta zorlandık, ben ikisini kafadan vurdum ama diğeri ölmedi, hatta o vurduğum kişiler bile tekrar canlanmış olabilirdi. Neyse rüyanın devamında tanımadığım, yani sima olarak gördüğüm ama gerçek bir arkadaş olarak tanımadığım birileriyle annemin evinde kalıyoruz. Ben tuvaletin yanında, tuvalete giden birinci kapının arkasında bir şeyler yapıyorum ama ne hatırlamıyorum. Daha sonra diğerleri uyurken kalkıyor ve birisi tuvalete gidiyor ve bir zaman sonra başka bir uyanık kişi de o az önceki kişinin tuvaletine giriyor. Benim 4 ya da 5 sene önce arkadaşım olan bir kişi kalkıyor ve tuvalete girmek, istiyor o kişilerin girdiği. Sonra bunları yakalıyor ve ne yapıyorsunuz burada falan diyor. Daha sonra bir balıkçı kişi elinde bir tabakla ve o tabağın üstüneki bazı canlılarla geliyor. Onun yanındaki kişi de bunları nasıl yaptığını ve yenilip yenilemeyeceğini soruyor ve o balıkçı kişi de yenilebilir diyor şakayla karışık. Neyse ben onun tabağında bir tane pişmiş ama soğumuş bir deniz kestanesi alıyorum ve üstünü kemiriyorum, için falan açıp bakıyorum ve rüya burada bitiyor.

Okudunuz mu?  Sürekli olumlu rüya görmek

Rica etsem diğer rüyalarımı da yazabilir misiniz ve teşekkürler.


Tohat
ve aleyküm selam. Rüyanın uzun ve içeriğindeki farklı olaylar nedeni ile tek tek değerlendirilmesi gereken bir rüyadır. Yaşadıklarından, geçmişteki olaylardan ve öğrendiğin bilgi ve tecrübelerden faydalanarak geleceğini buna göre şekillendirecek hayatının temellerini daha dikkatli bir şekilde kurmaya çalışacaksın. Bilgiye verdiğin önem ile bilimsel araştırmalarda bulunarak bilgine bilgi katabilir, kendini geliştirmeye özen gösterebilirsin. Senin iyi niyetin, safiyane hislerin ve kendi hayatında oluşturmak istediklerine karşın seni çekemeyen, kötü gözlerle takip eden ve kötülük etmek isteyen bazı kimselerin var olduğuna, fitneye, gıybete ve sana zararı dokunacak hal ve tavırlarda bulunma ihtimallerine dikkat çeken bir rüya olup bu konuda temkinli olman ve adımlarını buna göre atman gerektiğini gösteren bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ağlamak ne demek

Kayıtsız Üye
Rüyamda annem abim ben sakaryadayız. Gezerken boş bir ev görüyoruz, satılık ama ilk sahibi biz değilmişiz. Ev 220 binmiş. Babam ben biriktirdiğim parayla bu evi alayım yoksa o parayı harcarım diyor, bizde sen bilirsin diyoruz. Evi geziyoruz, bir kadın gezdiriyor, ev eşyalı. Ben yorgun düşüyorum çıkıyorum, ailem evi gezmeye devam ediyor. Dışarısı çöl gibi biyer. Sonra babam abimle birlikte telaşlı telaşlı evden çıkıp bana doğru geliyolar. Benim içim daraldı diyolar. Sonra bende daraldım derken bize evi gezdiren kadın bizi duymuş. Eğer begenmediyseniz para ödemediniz zaten vazgeçin diyor. Eski sahipleri 120 ödemiş 100 ünü ödemeden satışa çıkarmış bunu anlatıyor. Babamda vazgeçti. Kadına bu evin önü neden kalabalık, biz neden daraldık diye sordugumda dut büyüsü var diyor. Biz direk kaçıyoruz. Bir adam noldu nereye gidiyorsunuz seslermi duydunuz derken sesler duyup sıçradım. Sabah 6 gibi gördüm. Rüyamın anlamı nedir yorumlarsanız çok sevinirim..

Okudunuz mu?  Rüyada kızlık zarının dikildiğini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hayatında bazı konularda karar vermekte güçlük çektiğine, işinle ilgili, ailen veya önemli bir konuda kararsızlık yaşadığın ve işlerini hemen faaliyete geçirmediğin veya nihayete erdirmediğin anlamındadır. Bunun yanı sıra rüyan dünyalık olan durumlara da işaret etmekte olup elindeki nimetleri çekemeyen kem gözlülere, dünyalık mala, dünyaya fazla önem vermeye asıl gayeni unutmana delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda cinler tarafından bana büyü yapıldığını öğreniyorum çevremdekiler çok farklı yaratıklardı bitanesi beyaz elbise giyinmiş insan gibi konuşan aslana benziyordu bir baş sarımsak ve kibritle büyü bozulacağını söylüyorlardı kibrit yakıp sarımsakları yakmaya çalıyordum ve tabi bir seyler söyleniyordu sarımsakları yaktıktan sonra kabuklu Bi şekilde yemeye çalışıyordum yalnız büyü bozmak içinmi yada büyümü yapıyorduk bilemiyorm çok karmaşıktı ama korktum yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Hayırlı günler. Dünyanın büyüsüne, zevku sefasına kapılmış olma ihtimaline, öyleki ahiretini ve dini gereklerini ihmal eder hale gelebildiğine, kendine çeki düzen vermeye çalışacağına ve ahiretini düşünerek hareket edeceğine, dünyanın süsüne dalmadan hayatını kontrollü olarak yaşamaya gayret edeceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Buyu yapildigini gormek, rüyada buyu yapildigini gormek, rüyada büyü yapildigini soyledigini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz Hatice Annemizi Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada büyü yapıldığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.