Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:29
missa0
Abone

Müslümanların affı için dua etmek

Müslümanların affı için dua etmek

Kayıtsız Üye
Kendim ve ailem için dua ederken Müslümanlar içinde ediyorum Allah hepimizi affetsin cehennemden uzak eylesin diye. ama her dua edişimde aklıma katiller tecavüzcüler yetim hakkı kul hakkı yiyenler bu ve bunun gibi büyük günahlar da ısrarcı olanlar gelince onlar için dua edesim gelmiyor. bazen şunlar bunlar hariç diye dua ediyorum bu yaptığım doğru mudur bu şekil de dua etmem de bir sakınca var mıdır? yoksa onların affı içinde dua etmeli miyim?

Okudunuz mu?  Akik Taşının Önemi ve Faydaları Nelerdir?

Yorum: Müslümanların affı için dua etmek

tekyolislam
Ve aleykume selam Oncelikle zaten namazın içinde Butun Müslümanlara dua ediyorsun zaten 🙂 Etehhiyatu duasın da 🙂 Etmen tabi bu senin merhametini gosterir Rabbim merhametli olanlari sever 🙂 Eger o merhamet amaciylaysa çok güzel bir şey

Bu kategoride yer alan Hanefi mezhebinde bayram namazı hükmü ve kılınışı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müslümanların affı için dua etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.