Anasayfa
5 Ocak 2022, 17:52
sizden6
Abone

Yemek ve Ekmek Kırıntıları

Yemek ve Ekmek Kırıntıları

mhmt
Selamün Aleyküm hocam yemek yiyoruz ekmek yiyoruz bunların üzerimde kalmaması için baya aşırı derecede temizlik yapıyorum ekmek kırıntısı, yemek kalmasın üzerimde,kıyafetimde,kolumda,elimde,vücudumda diye.Hatta ağzımı çalkalamama rağmen konuşurken veya başka şekilde ağzımdan da bu şeylerin üzerime dökülmesin,akmasın diye uğraşıyorum.Bir başka yaptığım şey de yemek veya ekmek kırıntısı olduğunu düşündüğüm yere dokununca temizlik yapıyorum bazen sadece kontrol ediyorum o yerde ekmek kırıntısı yada yemek var mı diye ve değmişsem de elimi vücudumu vs. kontrol ediyorum bu kontroller de uzun sürüyor.Kısa sürede kontrolü bitiremiyorum uzun uzun bakmak zorunda hissediyorum kendimi. Bu yerlerin bazısında ekmek kırıntısı veya yemek var mı ondan da emin değilim.Ekmek kırıntısı yada yemek olduğunu düşündüğüm yere dokunmamaya çalışıyorum.Bir diğeri herhangi bir yerimde ekmek kırıntısı yada yemek olup bir yere değince orası da ekmek kırıntısı yada yemek olmuş olduğunu düşünüyorum onun için yemek yedikten sonra temizlik yapıyorum elimi üzerimi vs.Buradan sonrası biraz +18 ama anlatmak zorundayım.Ben üzerimde vücudumda elimde vs ekmek kırıntısı veya yemek bırakmamaya çalışıyorum.Eğer üzerimde ekmek kırıntısı yada yemek olup yada her ikisi de olup tuvalete,banyoya,yatağa girersem çarpılırım,kaşım gözüm eğrilir,sakat kalırım,kör olurum vs.başıma kötü bir şey gelir diye korkuyorum.Çünkü tuvalette tuvaletimi yaparım büyük yada küçük,banyoda yıkanırım ayrıca mast yaparım,partnerimle sex yaparım.Yatakta da sex yaparım yada mast yaparım(kimisi eli ile yapar kimisi yatağa sürtünerek yapar.Üzerimde yada yatakta ekmek kırıntısı yada yemek yada her ikisi de varken el ile mast yaparsam yada üzerimde yada yatakta ekmek kırıntısı yada yemek yada her ikisi de varken yatağa sürtünerek mast yapsam Sakat kalır mıyım,kör vs olur muyum?Yani başıma kötü bir şey gelir mi? (ekmek kırıntısı yada yemek yada her ikisi, kıyafette cinsel bölgenin oralarda olursa yada kıyafetin herhangi bir yerinde olursa yada vücudumuzun herhangi bir yerinde veya cinsel organın yada cinsel bölgenin orada olursa yada yatağın, kıyafetin cinsel bölgesi yada kıyafetin herhangi başka yeri ile temas ettiği yerde yada yatağın herhangi bir yerinde olursa ekmek kırıntısı veya yemek çarpılır mıyım?Sakat kalır mıyım,kör vs olur muyum?Yani başıma kötü bir şey gelir mi?

Okudunuz mu?  Kul hakkı ile ilgili vesveseler

Yorum: Yemek ve Ekmek Kırıntıları

arifselim
Bu konuda titiz olduğun kadar diğer haramlara karşı da titiz olmalısın. Partnerimle derken sanırım eşinle demek istemiyorsun. Bu günah insana yeterde artar bile. Ekmek ve yemek kırıntılarına nimet diye saygı gösterilmesi elbette güzeldir ama bunlar zinanın yanında Allah bilir belkide milyonda bir bile değildir. Birinde Allah’a isyan etmek vardır, diğerinde ise elde olmayan nedenlerden dolayı nimetin düşmesi vardır.

Bu kategoride yer alan Şakasına küfür etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yemek ve Ekmek Kırıntıları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.