Anasayfa
14 Aralık 2022, 14:17
fikih
Abone

Babanın evine git demekle nikah düşer mi?

Babanın evine git demekle nikah düşer mi?

assd
merhaba arkadaşlar. kafam çok karışık napıcagımı bilmiyorum. eşim ilk evlendiğim sene sarhoşken boşolsun gitsin köyüne dedi ama sadece bir kez. evliliğimiz devam etti ama başından beri evliliğim normal mutlu bir evlilik değildi. aradan 10 seneden fazla geçti geçen kış bana tartışma sırasında çocuklarını al babanın evine git, benimle bir alakan kalmadı, annem seni bana eş olarak almadı kendine köle olarak aldı, ben seni istemiyodum zorla başıma sardılar, bu saatten sonra seni istemiyorum gibi bir sürü şey söyledi beni dövdü çocukları bile kolundan tutup atmaya çalıştı ama biz gitmedik ama düzelmedikte şuan hala evliyiz ama çalışma odasından çıkmıyor hiçbir şekilde konuşmuyor sadece yemek istiyor konuşmaya çalıştığımda başından atıyor. benim nikahım düştü mü? napıcagımı bilemiyorum lütfen yardım edin.

Okudunuz mu?  Zikir sayesinde Allahı bilme ve bulma, onun sırlarına vakıf olma söz konusu olabilir mi?

Yorum: Babanın evine git demekle nikah düşer mi?

Şem’a
Kocanız GİT demekle neyi kastetti ona sormalısınız çünkü amacı boşamak değilse nikah düşmez.


şafi mezhebi karasina seni babanin evine gúnderiyorum demesi nikah dûşermi, esim sarhosken boşanalim deddi, Annenin evine git dedi

Bu kategoride yer alan 10 kere yemin bozdum 100 fakiri nerden bulucam başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babanın evine git demekle nikah düşer mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.