Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:16
Namaz
Abone

Namazda fatiha süresini bilmeden eksik okumak namazı bozarmı

Namazda fatiha süresini bilmeden eksik okumak namazı bozarmı

Kayıtsız Üye
merhaba ben 1seneden beri namaz kılıyorum. Fatiha süresininin orta kısmında eksik okudugumu fark ettim benim kıldığım namazlar kabul olmus mudur namazlarımın hepsi bozulmus mudur?


Yorum: Namazda fatiha süresini bilmeden eksik okumak namazı bozarmı

arifselim
Merhaba. Bu eksilik nedir? tam olarak anlamak için bir hocaya giderek yüz yüze okuyarak anlatmalısın. Çünkü bazı yanlışlar namazı bozmaz ve bazıları da bozar. En doğrusu ise dinlenerek bir cevap alınması olur.

Okudunuz mu?  Şafii mezhebine göre namazda hangi dualar okunur ve sade fazlarmı kılınır?

namazda fatihayı eksik okumak, namazda fatiha suresini bilmeden yanlis okumak, namazda fatihayı eksik okumak namazı bozar mı

Bu kategoride yer alan Namazda aklımıza gelen kötü düşünceler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda fatiha süresini bilmeden eksik okumak namazı bozarmı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.