Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:22
missa03
Abone

Tevbe eden kişinin günahları kesin affolur mu

Tevbe eden kişinin günahları kesin affolur mu

Kayıtsız Üye
Selaymun aleykum ben gunahlarima tovbe ettim ams çok husursz ediyorlar beni ve her daim yanimdalar insanlr içine cikmaya bile utaniyorum ben pis gunahlr isledim evet ama tovbe ettm tovbeden sonra bedenim ve ruhum temizlenir mi dger insnlr gbi davranabilir miyim yani samimi bir tovbeyle bedenimi ruhumu temiz hissebilir miyim lutfrn cvp verin hocam Allah razı olsun simdiden

Okudunuz mu?  İnsanların kıyamet günü mezardan diriliş halleri nasıl olacak?

Yorum: Tevbe eden kişinin günahları kesin affolur mu

Kayıtsız Üye
Tabi ki samimi isen affolunur .kur’anda en çok bahsedilen şeylerden biri Allahın rahman ve rahim olduğu.kuran besmele ile rahman ve rahim olan Allahın adı ile başlar. bize rabbimiz engin rahmet sahibi olduğunu,devamlı tevbeleri kabul ettiğini,tevbeleri kabul etmek istediğini,bize karşı çok şefkatli olduğunu kur’an da söyler.siz yeterki ümid kesmeyin ve sürekli tevbe etmeye çalışın bu bir zikir ve ibadettir kur’an meali okuyup dinleye bilirsiniz eğer rahatlamak istiyorsanız.

Okudunuz mu?  Bipolara yemin kefareti

Yorum: Tevbe eden kişinin günahları kesin affolur mu

Minalya
Allah’ın izniyle affolur inşAllah.

Bakara Suresi, 160. ayet: Ancak tevbe edenler, (kendilerini ve başkalarını) düzeltenler ve (indirileni) açıklayanlar(a gelince); artık onların tevbelerini kabul ederim. Ben, tevbeleri kabul edenim, esirgeyenim.

Bu kategoride yer alan Kötüler neden hep mutlu? Dualarımız neden kabul olmuyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tevbe eden kişinin günahları kesin affolur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.