Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
missa03
Abone

Cehenneme gideceğim demek günah mı?

Cehenneme gideceğim demek günah mı?

Kayıtsız Üye
günahlarımı düşününce ben kesin cehenneme gidicem diyorum tövbe ediyorum ama bozduklarım da oluyor sonuç itibariyle Cennete veya cehenneme gideceğimize yalnızca Allah karar verebilir o nedenle cehenneme gidicem ben demek günah mıdır?


Yorum: Cehenneme gideceğim demek günah mı?

Minalya
Cennete yada cehennemden hangisine gideceğimizi yanlızca Allah bilir, günaha girmişsiniz tövbe edin .Allah tövbeleri çokça kabul edendir, günahlarınızla ilgili asla ümitsizliğe kapılmayın. Rabbiniz’e kalpten af dileyin, kabul edilecektir inşAllah.

Bu kategoride yer alan Kuran-ı Kerimi açık şekilde bırakmak, okumandığı halde açık kalması günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cehenneme gideceğim demek günah mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.