Anasayfa
18 Aralık 2021, 1:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş sevgiliyi görmek

Rüyada ölmüş sevgiliyi görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba,

Bir buçuk ay önce sevdiğim insan trafik kazasında vefat etti. Onu çok özlüyorum. Orada iyi olsun diye dua ediyorum. Dün gece rüyamda gördüm onu. Tamamını hatırlamıyorum rüyanın, önce el ele dolaşıyorduk. Sonra bir yerdeyiz. O yerde, biraz fenalaşmış etrafında bir sürü insan toplanmış iyi olup olmadığını soruyor. Ben kalabalığın arkasındayım. Beni görünce herkes açılmaya, bana yol vermeye başlıyor. Yanına geliyorum, ben de çömeliyorum. Elimi yanağına götürüyorum iyi misin, tansiyon mu çıktı diyorum. Beni görünce sanki iyi oluyor, tebessüm ediyor bir huzur oluyor yüzünde.

Yorumlayabilirseniz çok memnun olurum. Dine karşı bazı kötü sözleri vardı. Bu yüzden orada mutsuzdur diye korkuyorum.


Yorum: Rüyada ölmüş sevgiliyi görmek

arifselim
Merhaba. İnşaAllah iman ile vefat etmiştir. Ona bol bol dua et ve Allah’tan bağışlanmasını dile. Bu rüya senin açından ancak özlediğine ve üzüldüğüne yorumlanabilir. Çünkü özlenen şeylerin rüyasına yansıması normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Öğretmen İle Dans Etmek?

Rüyada ölen sevgiliyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben 3 ay önce sevgilimi kaybettim. İlk ay rüyamda çok gördüm son günlerde görmüyorum ama en çok merak ettiğim bir rüyamda bana evlenme teklif ediyordu ve tek taş yüzük vardı bende kabul ediyordum çok mutlu oluyodum sanki ayrıydık da kavuşmuş gibiydik diğer rüyalarımda da genellikle uzak bir yerden geliyordu ve kavuşup sarılıyoduk acaba ne anlama geliyor benim bilinçaltıma bu şekilde işlemiş olabilir mi yoksa inşAllah ahirette kavuşmamızın bir işareti midir


Yorum: Rüyada ölmüş sevgiliyi görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu rüya onu çok özlediğine, unutmadığına ve üzüldüğüne alamet eder. Elbette bilinçaltına yerleşen düşüncelerden dolayı bu tür rüyaları sık sık görmen normaldir. Ahirette kavuşmak için Allah’tan dua edebilir isteyebilirsin.


Kayıtsız Üye
4yıllık sevgilimi 4 ay önce trafik kazasında kaybettim , bir arkadaşımın rüyasına gırıp benım ıcın " eğer sonsuza kadar benımle olmak ıstıyorsa bır surelıgıne benı unutsun" demiş bunun ne anlama geldıgını çözemiyorum yardımcı olur musunuz?

Okudunuz mu?  Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak

arifselim
Allah rahmet eylesin. Böyle bir rüyanın bir yorumu yoktur. Bu rüya ancak bilinçaltı olabilir. Ona rahmet dileyin ve bol bol dualarda bulunun. Sabırlı olmak ve Allah’a tevekkül etmemiz gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Caresizzz
Merhabalar bundan 3 yıl önce eski sevgilim motor kazası geçirdi vefat etti . Aslında seviyorduk birbirimizi ama bazi nedenlerden dolayi ara vermiştik. 15 gündür rüyamda görüyorum ve hep aynı rüyayı görüyorum . Mahalle gibi biryerde üzeri tertemiz bana doğru geliyor ilerde park var oraya oturalim diyorum. sonra arkama bakıyorum gelmiyor öylece bekliyor. Yanına geliyorum tekrar . Neden gelmedin hadi gidelim dedim birlikte yuruduk gulumsuyor birazda kirgin gibiydi . Sehir disindaydim cenazesine gelemedim 100 de 1 ihtimalim bile yoktu çok zordu acaba kirgin mi gitti bana çok vicdan azabi cekiyorum nolur yorumlayin ..

Okudunuz mu?  Rüyada Ölmüş Amcayı Görmek

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Tam olarak seninde dediğin gibi senin vicdan azabı çektiğinden, üzüldüğünden ve onu hala unutmadığından dolayı görüyorsun. Bunun kötü bir yorumu olmadığı gibi özel bir şekilde tabirde edilmez. Ona dua et ve rahmet dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ölen sevgilimi rüyamda gördüm rüyada dirilmisti ve ölmek istedigini tekrar soyluyodu ve ben ayetel kursi okudum rüyamda sonra bana yasamak istedigini iyilestigini soyledi anlami ne olabilir lütfen cevap verirseniz çok sevinirim bilinc alti midir yoksa benden dua mi istiyor?


arifselim
Allah rahmet eylesin. Evet, büyük ihtimalle bu durumlarda görülen rüyalar bilinçaltıdır. Kötü veya olumsuz anlamı olmasa da bizim anladığımız kadarıyla özel bir şekilde tabir edilmez. Allah’tan rahmet dile ve sabırlı ol. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Az önce gündüz uykusu sırasında ölen üniversite arkadaşımı gördüm. Ölümü bir rahatsızlık yüzündendi ama benden rahatsızlığını gizlemiş. Ben öldüğünü öğrendiğimde şok oldum.Bu arada biz birbirimiz için hep özel olduk.Aradan yıllar geçmesine rağmen bir şekilde hiç bağımız kopmadı. Aramızda birbirimize hiç dillendirmedigimiz ta ki yıllar sonra bir vesileyle biribirimize itirafta bulunduğumuz duygusal bir durum vardı. Ikimizde ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Ikimizde birbirinizin geleceğine mani olmamak için ayrı ayrı yollara gittik.Malesef her ikimizde evlilik hayatımızda mutlu olamadık. Kendisi çok inançlı biriydi.Hatta Allah ona ölümünden 2 yıl önce hac vazifesini yerine getirmeyi nasib etti.Dedigim gibi öldüğünü çok ani ve beklemediğim bir zamanda aldim.Haberini aldığım gece ruyama girdi.onu eski haliylegordum.Sitem ettim neden bana veda etmeden gittin diye.O hiç konuşmadı benimle.Az önce gördüğüm rüyada ise onun daha sonra hasta halinde gördüğüm fotograflarindakine benzeyen haliyle goruyoryorum.Yine hasta bir vaziyette dinleniyor.Yaninda eşi var ona yardımcı olan.Ben onu gormeye gitmişim içimden seni gormeye yetiştim gibi bir düşünce geçiyor. O beni fark ettiğinde yüzü aydınlanıyor. Sonra kendimi et keserken görüyorum. Yanıma gelmiş hastalığından ayakta zor duruyor.Yoruldun mu diye soruyorum.Sevdadan diyor.Neden bu sevda istediğinde gelmez gibi bir laf ediyor.Gozleri dolu dolu sonra birden uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.Simdiden Allah razı olsun. Onada her daim dua ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Ölen Birini Canlı Görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu gördüklerin tamamen yaşadıklarının etkisinde kaldığından dolayıdır. Hayat bir imtihan alanıdır önemli olan sabırlı olmak ve Allah’ın rızasını unutmadan onu kazanmaya çalışmaktır. Ona bol bol dualarda bulunun ve rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneyi canlı görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben mutlu evliliği olan çocuk sahibi bir insanım.eşimden önce hayatımda bir kişi oldu o da lise aşkımdı çocukluk aşkı da denebilir yıllar oldu.o dönemde sevgili iken bana biraz eziyet etmişti hep sevdiğini söylüyordu ama genelde hep küstük üniversiteyi kazandım dönem dönem yine aradığı oldu sonra bağlar koptu yıllar geçti o evlendi ben de evlendim onun da çocuğu oldu sonra eşinden ayrılmış öyle duydum yıllar sonra onun öldüğünü duydum ara ara sürekli rüyamda görüyorum rüyamda beni seviyor peşimden koşuyor sürekli yalnız rüyamın bilinçaltı olduğunu düşünmüyorum çünkü aklıma hiç gelmiyor ancak rüya görürsem hatırlıyorum neye delalettir acaba yorumunuz bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada oyuncak görmek

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Çok uzun yıllar geçse de geçmişten kalan birisini görmek normaldir. Her ne kadar bilinçaltı değildir desende bu tür rüyalara özel bir yorum yapamıyoruz. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Vens
1 ay önce sevdiğimi trafik kazasında kaybettim. Üniversitede tanıştık ve çok iyi giden, evlilik yolunda bir birlikteliğimiz vardı.Rüyamda eski oturduğum mahallede ablamla halk otobüsüne biniyoruz. Otobüsün ilk koltuğunda sevdiğim kişi var ve yan koltuğu boş yanına oturmami söylüyor. Yanına oturuyorum. Bir arka koltukta liseden erkek arkadaşım var. Pek düzgün biri değildi. Yanima otur diyor o da ve sürekli biseyler konuşuyor. Ben cevap vermiyorum. Sevdigim cocukta sanki onu duymuyor ona karşı hiç bir tepki vermiyor. Sevdigim çocukla konuşarak ve gülerek devam ediyoruz. Sonra bir ara sevdigim çocuk ayağa kalkıp ablama selam veriyor. Sonra geri oturuyor. Sonra tekrar otobüse bir çocuğu sevmeye gidiyor. Sonra geri geliyor. Otobusten iniyoruz. Benim okuduğum liseye doğru beraber yürüyoruz. Otobusten indikten sonra aramız bozuk gibi. Konuşmuyoruz ve küs gibiyiz. Liseye geliyoruz. Lisede herkes hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Niye ağladıklarını soruyoruz. Ama kimse bisey söylemiyor. Sonra o kendi arkadaşlarının yanına ben kendi arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Böyle bitti rüya.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmek ama öldüğü halde yaşamak

arifselim
Allah rahmet eylesin. Rüyanda kötü veya olumsuz bir mana yoktur. Ancak özellikle yakın zamanda vefat eden ve sevilen birini görmek bilinçaltı ve onu düşünmekten dolayı görülen bir rüyadır. Ona bol bol dualarda bulunun. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Acil yardim
Merhaba dün gece rüyamda ölen eski sevgilimi gördüm . Beni seviyormuş ölmeden önce ve ben bunu bilmiyordum. Ama çok asiktik birbirimize ben unuttu sanmistim universiteye gidiyordu. Ailesel sebeplerden konusamadik bir sure.Bugünkü rüyamda karşılıklı el ele tutuşmuşuz. ben ona açıklama yapıyorum .ben bilmiyordum tüm bu olanları seni çok seviyorum hala da ayni şekilde diyorum. Oda bana bende seni seviyorum bu hep böyleydi vazgeçmedim senden simdi bile dedi ve çok güzel bakiyirdu gozlerime sonra sarildik simsiki.. ne anlama geliyor bu lütfen yardım edin. Içimde tuhaf bir his mutlu hissediyorum öldüğü aklıma gelince kahroluyorum sanki hiç gitmemiş gibi . Merak ediyorum ölmüş bir insan hala sevilirmi yoksa ben hafiften siyiriyormuyum..

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş akrabayı görmek

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüyan tamamen içinden geçtiğin duygusal süreçten ve o kişiyi unutmamandan kaynaklanıyor. Etkilenmen ve rüyanda görmen normaldir. Bundan özel bir yorum çıkaramayız. Sadece ona dualarda bulunmalısın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba..Ben 4 ay önce sevgilimi kaybettim..ayri ulkelerde yasiyoruduk en son konustugumuzda ona yanina gelecegim ve iliskimizi tekrar baslayalim demistik .ama sevgilim vefat etti..hep ruyalarda onu goruyorum hiç konusmuyor sadece el ele biyerlerdeyiz surekli..ve rüyada evlendim çok mutluydum ona cennete kavusacagaim diye yalniz nikah yaptim ve gelinlik vardi uzerimde ve gelinlik cicegi .ve birde ayna karsisina gecib basimi kapatmistim, Ben aslinda kapali degilim normalde ..acaba gercekten o dunyada onunla kavusa bilecekmiyiz,dualarim Kabul olur mu.. bu rüya anlami nedir lütfen cevaplarmisiniz .Tesekkur ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada ölüp dirilmek, intihar etmek ne anlama gelir?

arifselim
Merhaba Allah rahmet eylesin. Öbür dünyada Allah dilediğini dilediğine kavuşturmaya gücü yeter. Ama bu dönemlerde benzeri rüyalar görmek ancak o kişiye olan özlemi ve hasreti ifade eder. Yorum olarak özel bir şekilde tabir edemeyiz. Ona dualarda bulun. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım var.
İlişkimiz başlamadan 3 yıl önce sevgilim vardı.
İlişkimiz başlamadan 1 yıl önce trafik kazasında vefat etti.
Son 2 aydır rüyalarıma giriyor. Aynı sınıftayız ve yanıma gelip bana sitem edip susuyor.
Şu an 19 yasındayım.
Erkek arkadaşımla aramız çok iyi ve evlenmeyi düşünüyoruz.
Kimseye anlatmadım bu olayı.
Acaba şimdiki ilişkimde sorunlar olabilir mi.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinden hediye almak

Tohat
Bu rüyanın yeni ilişkin ile bir ilgisi yoktur. Sadece vefat edenin hatırlanmak istemekte ve dualarında ona yer vermen gerektiğine işaret eden bir rüyadır. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada ölen sevgiliyi görmek, rüyada ölen eski sevgiliyi görmek, Rüyamda ölmüş Sevgilimi gördüm

Bu kategoride yer alan Rüyada organ bağışı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş sevgiliyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.