Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında yol çalışması görmek

İstihare rüyasında yol çalışması görmek

deniz2311
Merhabalar hayırlı günler.Sizden bir konuda yardım almak istiyorum mümkünse.Benim sevdiğim bir insan var 2 aydır görüşmüyoruz ancak.Ben onun benim ve kızım için hayırlı olup olmadığına dair kuranı kerim istiharesi yapılıyormuş hiç bilmiyorum ama bir tanıdığım var kuranı kerim biliyor o yaptı hani bu hayır mı şermi olanından ve hayırlı dedi.Daha sonra ben yinede kendim yapayım dedim ama ben kuranı kerim bilmiyorum türkçe olarak yaptım içime sinmedi.Rüyaya da yatayım dedim ve ALLAHIM ….. KİŞİYİ BEKLİYEYİM Mİ BEKLERSEM BENİM İÇİN KIZIM İÇİN HAYIRLI BİR İNSANMI SONUNDA EVLİLİK VARMI diyerek istihare rüyasında yattım.Allah hayırlara çıkarsın.Daha tam dalmak üzere iken Beyaz bir araba gördüm sağ tarafta bir yol varmış o yolda yol çalışması varmış ama böyle büyük büyük çukurlar var yolun sonunda da kepçe gibi buldozer gibi iş makinesi var.Etraf sıkıntılı değildi normal gündüz dü.Rüyamı yorumlarsan çok mutlu olurum.Çünkü gerçekten çok zor yani Allah beterinden korusun çok şükür Allah’a ama böyle önemli bir kararda yanlış bir karar vermek istemiyorum .ALLAH RAZI OLSUN.

Okudunuz mu?  İstiharede rüya mı his mi önemli?

Yorum: İstihare rüyasında yol çalışması görmek

arifselim
Merhaba. Kuran ile istihare yapmak diye bir şey dinimizde yoktur. Sadece peygamber aleyhisselamın uyguladığı şekilde istihare yapmak vardır. İstihare nasıl yapılır diye sitemizde arama yap ve o şekilde yapabilirsin. Bu yaptıklarınızdan bir işaret çıkaramayız.

Okudunuz mu?  İstihare ile evlilik

Yorum: İstihare rüyasında yol çalışması görmek

deniz2311
Merhabalar yazdiklarim yanlış anlasilmis galiba
1
Sorum kurandan istihare yapiliyormu anlaminda idi.
2.Ben zaten size yazdigim gibi kendim istihare kuralları na uyarak rüya ya hayira niyet ederek istihare yaptim.Ve yazdiklarim rüyamda gorduklerim idi.Yani sizden istihare ruyasi yorumu istemistim aslında.hayırlı geceler

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı renk görmek ne demek

Yorum: İstihare rüyasında yol çalışması görmek

arifselim
Merhaba. 2. sorunun cevabı ve rüyanın istihare açısından işareti olumlu manada değildir. Ancak istiharede en önemli işaret istihare yapanın kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissidir. Bu hissin sana en sağlam işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmediyse bir daha yapabilirsin.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında beton ve kerpiçten ev görmek

Rüyada cadde

Bu kategoride yer alan İstiharede anne baba ile kavga etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında yol çalışması görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.