Anasayfa
7 Mayıs 2022, 7:01
missa03
Abone

Gusülde 4 kere ayak yıkamak guslü bozar mı?

Gusülde 4 kere ayak yıkamak guslü bozar mı?

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm.Ben ayaklarimi yikarken 3.yu bitirmistim.Sonra düşündüm dedim ki ya burayı yikamadiysam(ayağın bir bölümü) halbuki orayi yikadigimi biliyorum.Ama içimde(sadece o bölge değil.Ayaktan bir 2-3bolum gibi diyebiliriz) bir huzursuzluk oldu.Bu yüzden bir defa yikadim.Tamamini yikamadim ama icimde şu şüphe var: su akiyor ya diğer bölümlerine de degdiyse sen digerlerini yikarken.Boylece ayağın tamamini yikamis gibi hissediyorum.Yani 4kez yikamis oluyorum sanki.Tekrar gusül almali miyim?Gusulum bozulmus mudur?

Okudunuz mu?  Vaaza başlarken okunacak dua

Yorum: Gusülde 4 kere ayak yıkamak guslü bozar mı?

ACİLSERVİS
Aleykümüsselam. Hadi yeniden gusül aldın diyelim o zamanda beşinci altıncı olmayacak mı? Hem guslü bozan maddelerde dört kere yıkamak guslü bozar diye bir şey mi okudun? Farz olan bir defa sünnet olan üçtür uymasan sevabından mahrum olursun gusül olamaz diye bir düşünce icat etmek saçmalık olur. Senin öğrenmen gereken şunlardır: Guslün farzları, guslün sünnetleri ve guslü bozan hallerdir. Kuralları okuyun onlarla amel edin yeni icatlara gerek yok.

Okudunuz mu?  Survivor izlemekten ailemi nasıl vazgeçirebilirim

Yorum: Gusülde 4 kere ayak yıkamak guslü bozar mı?

Kayıtsız Üye
Teşekkür ederim ben çok vesveseli biriyim.Icimi rahatlattiniz .


ayagı 2 kez yıkamak

Bu kategoride yer alan Kocam beni önemsemiyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülde 4 kere ayak yıkamak guslü bozar mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.