Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:51
sizden6
Abone

Sarık Ve Cübbe Taktığım İçin Dalga Konusu Oluyorum

Sarık Ve Cübbe Taktığım İçin Dalga Konusu Oluyorum

Harun20
Selamun Aleykum Mumsema.Kardeşlerim abilerim ablalarım ben 14 yaşındayım ve Allah’ıma çok şükür 5 vakit namaz kılıyorum ve sarık ve cübbe takıyorum.Fakat sarık ve cübbe taktığım için arkadaşlarım benimle dalga geçiyorlar.Sadece arkadaşlarım değil yakın akrabalarım benim sarık ve cübbe takmamamı söylüyor.Kafam çok karışık gerçekten.Bu duruma çok üzülüyorum.Sizce ne yapmam gerek bu durumdan çıkmak için ? Herkese Teşekkür ederim Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  İsteyerek masturbasyon yapmak ne kadar günah

Yorum: Sarık Ve Cübbe Taktığım İçin Dalga Konusu Oluyorum

Kayıtsız Üye
Kardeşim maalesef öyle bir zamana geldik ki Peygamber efendimizin s.a.v. sünnetini bile işlememize izin bile verilmiyor dalga konusu oluyor.Rabbim hidayet versin onlara


Yorum: Sarık Ve Cübbe Taktığım İçin Dalga Konusu Oluyorum

Harun20
İnşAllah Rabbim Hidayet Nasip Eder Doğru Yolu Bulurlar Yorumun İçin Teşekkürler

Okudunuz mu?  Psikolojisi Bozuk Kız Kardeşi

Yorum: Sarık Ve Cübbe Taktığım İçin Dalga Konusu Oluyorum

Kırmızı_su
Kardeşim sen hiç moralini bozma bu dünyada karşılığını almasan da ahirette misli ile alacaksın.

Bu kategoride yer alan Birden Fazla Gusül almak için kaç kere yıkanmalıyız? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sarık Ve Cübbe Taktığım İçin Dalga Konusu Oluyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.