Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:51
sizden6
Abone

Dul ve çocuklu bir kadınla evlenen erkek, bu kadının çocuklarından sorumlu mudur

Dul ve çocuklu bir kadınla evlenen erkek, bu kadının çocuklarından sorumlu mudur

Hakangokhan
Selamün aleyküm öncelikle. Dul ve çocuklu bir kadınla evlenen bir adam, bu kadının çocuklarına bakmakla yükümlü müdür? Artık aile olduğu için bakmakla yükümlü olduğunu düşünüyorum. Ama dinen cevabı nedir bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Cuma günü ölen şehit olur mu ?

Yorum: Dul ve çocuklu bir kadınla evlenen erkek, bu kadının çocuklarından sorumlu mudur

Hoca
Erkek, kendinden olmayan/karısının çocuklarına bakmakla sorumlu değildir. Lakin kimsesiz çocuklara bakmaya dinimiz hep teşvik etmiştir.

Bu kategoride yer alan Yemin Kefareti İnternet'ten Bağış Yaparak Ödenir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dul ve çocuklu bir kadınla evlenen erkek, bu kadının çocuklarından sorumlu mudur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.