Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Telefonla Konuşmak

Rüyada Telefonla Konuşmak

Fanny99
Rüyamda Annemin dayısı beni telefonla aradı ismini gördüm telefonda ve açtım sonra benle biraz konuştu ve annemi istedi ona verdim ve bulunduğum ev de de çok akrabalarimiz vardı.


Yorum: Rüyada Telefonla Aranmak?

arifselim
Ne güzel bir rüya. Ama bu rüyaların özel anlamları olmaz. Sadece seni aramış olması gerçek hayatta da bir haber işitmek anlamındadır denilebilir o kadar. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzüm Bağı Görmek (imam nablusi)

Rüyada telefonla konuşmak

Kayıtsız Üye
İyi günler.Rüyamda telefonla konuştuğumu gördüm.Annemin bir arkadaşı ile konuşuyordum sevdiğim hakkında.Birden sokaktan şarkı sesi geliyor.Kadın bir şey söylüyor anlamıyorum sesten. Sonra kapatıyor.Yorumu nedir?


Yorum: Rüyada Telefonla Konuşmak

arifselim
Hayırlı günler. Rüyada telefonla konuştuğunu görmek, bir haber almak, sevinmek ve mutlu olacağın gelişmeleri yaşamak anlamında yorumlanır. Bundan başka özel bir şekilde yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tombul ağır kız bebek görmek

Acer
Rüyamda sevdiğim adamın oğlu bana annesinden şikayetçi olduğu konuları anlattığını gördüm sanki yemek yapamıyor boşanmalarının sorumlusu annesiymiş gibi şeyler anlatıyor..o sırada babası yani sevdiğim adam beni telefonla arıyor efendim diyorum efendim diye açtım diye dalga geçiyor sanki daha çok şaka yapıyor gibi sonra oğlunu soruyor sende diyo.evet diyorum laptop başında gibi bişeyler anlatıyorum ama ben birazdan çıkacam diyorum o da sen çık o sonra kapıyı çarpar çıkar diyor..yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada takma diş görmek

Tohat
Hayırlı günler. Mutlu bir birlikteliğin olacağına işaret ettiği gibi sevinç duyacağın bir haber alacağına, geleceğin için beklenmedik gelişmelerin vuku bulmasına delalet eder. Olumsuz herhangi bir tabire sahip değildir. Allah en iyisini bilendir tabi.


rüyada telefonla konusmak mumsema , mumsema rüyada telefon, rüyada Telefonla Konuşmak

Bu kategoride yer alan Rüyada tekbir getirmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Telefonla Konuşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.