Anasayfa
18 Aralık 2021, 8:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada timsah görmek

Rüyada timsah görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda minik bir hurma agaci gördüm onu dikmek için biri ile bahçeye gittik o kisi ordan toprak almaya calisirken bir anda ordan timsahlar ve yilanlar çıktı ona ve bana yaklasmadilar 3 timsah bütün yılanları yedi ben ve tanımadığım erkek ordan ayrıldık hurma agacida dikilmisti saksıya


Yorum: Rüyada timsah görmek

arifselim
Bu rüya sahibi için dinine ve manevi değerlerine önem vermeye işaret eder. Kişiye zarar vermek isteyen kimselerin birbirine düşerek ona zarar verememesi manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Takipçi Sayısının Artması

Timsah

adgzlsmyye
Rüyamda göl olarak düşündüğüm bir alanda yavru timsah yakalamaya çalışıyorum amacım onu büyütüp beslemekmis benimle birlikte bit arkadaşim var fakat kalktığımı arkadaşımın kim olduğunu hatırlayamadım. Yakalamak için o kadar çok uğraşıyorum ki en sonunda yavru bir timsah görüyorum orada uyandım. Gölün etrafı balçık ve çamurlu idi yani timsahlarin olabileceğini düşündüğüm alandaymisim. Yorumlarınız için teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada tren görmek

Yorum: Rüyada timsah görmek

arifselim
Timsah görmek genellikle iyi değildir ancak timsahı kontrol altına almak gibi rüyalar iyidir. Çünkü timsah çok hain ve çok tehlikeli yakın bir kimsenin varlığına yorumlanır. Böyle rüyalar görenler çevrelerine çok dikkat etmelidirler. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ndhyt
Selamünaleyküm ben rüyamda bir timsahın üstünde oturan bir adam gördüm. Adam timsahın ağzını bir bıçakla açtı ve içinden çok büyük bir balık çıkardı. Bunun manası nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada turşu görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya düşmana ve rakip olan kişiye galip gelmeye, başarılı olmaya ve şerrinden korktuğu kişilerin şerrinden Allah’ın izniyle korunmasına alamet olarak tabir edilebilir. Rüyada timsahın alt edilmesi daima iyi ve hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırkı akşamlar
Bende tüyamda timsah gördüm.
Bir odada 3 tane çağla yeşili büyükçe timsah
Tam detay hatırlamıyorum
Bi kaç kez girdim çıktım odaya
Onlardan korktummu farkında değilim ama varlıklarından bir rahatsızlık hissi vardı. Ama ne düşünerek hatırlamıyorum
En son girişimde şuan kullandığım çarşafın birazı timsahlardan birinin ağzına dolanmıştı
Sanki altında serili imişte hareket edince dolanmış gibi düşünüyordum
Bir daha girdiğimde timsahların 3üde yoktu.
Varlıklarından rahatsızlık hissim , küçük bir oğlum var benim. Belki ona dairdi. Öyle gibi hatırlıyorum hissimi. Sanki onları oraya getirene çocuğa zarar verebilirler diye kızgınlık gibi.
Uyandığımda çok huzursuzdum. Bazı sıkıntılarımda var her iki ailemde de.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzgün olmak (imam nablusi)

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Hayırlı akşamlar. Timsah görmek tabiri hoş olmayan bir yoruma sahiptir. İnsanların iyi olmayan niyetleriyle alakalı olup size karşı iyi görünen fakat düşman olan veya kötülük edecek birine delalet eder. Belki de tedbirinizi almak ve Allah’a daha çok dua edip dayanmak gerektiğini gösterir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada tırnak kesmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda toprak altına gömülmüş bir sürü timsah vardı. Daha doğrusu tek gözü görünür şekilde topraktaydılar. Sonra birisi gelip bir tanesini topraktan çıkardı. Sonrasında ben timsahların üstüne basa basa arkadaşımla(tanıdığım birisi)beraber top almaya gittik. Aynı zamanda timsahların o tek gözleri(nereye gitsem takip ediyordu gözleri) üstümdeydi. Arkadaşım korktu ama ben sanki bir oyunmuş gibi basa basa geçtim korkmadan. Ayrıca göz bebekleri açık yeşil ve siyah olan kısım elips şeklindeydi.

Okudunuz mu?  Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek

Tohat
Etrafında gizli olup sana düşmanlık besleyen biri veya birilerinin varlığına işaret eder. Bunlar sadece sana duydukları hislerle kalıp zararları dokunmayacak. Güçlü duruşun ile onların amaçlarına erişmelerine engel olacaksın. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
rüyamda yan komşumun evi benim dairenin altındaymış. Kapıdan evinin yerinin yenilendiğini görüyorum hem hali hem aralıklı parke ile desen verilmiş, hali krem renginde.
arka bahçeye iniyorum, yukarı dairelere baktığımda oturma grubu masa sandalye görüyorum balkonlarımızda, benim balkonum diğer balkonlardan daha küçük. bir şu kenarının etrafından geçmemiz gerekiyor. yanımda kimler var tam seçemiyorum ama annem var, annemin bir arkadaşı var, ve o arkadaşın oğlu var (aynı zamanda gerçekte alt dairemizde oturan kişi oğlu, ama konuşmuyoruz)
ben suya basmadan geçiyorum, elimde ev yapması patatesli ekmek var.
suya bakınca hem. ördek görduorun hem bir kocaman timsah, tehlikeli olduğunu bilmeme rağmen hiç korkmuyorum. komşumuz olan abi geliyor suyun içinden, timsah ona saldırmasın diye, ekmeği küçük küçük ısırıp ,(burda pagates tadı geliyor ağızıma) timsaha ve ördeklere atıyorum, timsah abiyi görüyor abi de timsahı görüyor ama bir şey olmuyor. anneme diyorum ki suyu geçerken bak sana kimleri getirdim, burada uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebeğe hamile kalmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hem kısmetin açılıp hayatını daha iyi hale getirecek yolların açılması hem de hem bunları çekemeyen hem de genel itibari ile sana karşı olumsuz duygular besleyen kimselerin etrafında dolanmasına fakat sana herhangi bir zararları dokunmadan işine gücüne bakarak işlerinde başarı yakalayacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek

mumsema rüya tabiri timsah , rüyada siyah timsah gormek, RUYADA TIMSAH

Bu kategoride yer alan Rüyada umreye gitmek için hazırlanmanın yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada timsah görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.