Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:51
sizden6
Abone

Özel okul kul hakkı mı

Özel okul kul hakkı mı

Kayıtsız
Devlet okulundan yükler not veriyor , devamsızlık sıkıntısı yok bu kul hakkına girer mi?


Yorum: Özel okul kul hakkı mı

bbgbbg
Evet buna dikkat edilmeli.Devlet okulundan yüksek notlar vermesi ygs ve lys sınavının ortalamasına etki ediyor ve özel okuldaki bir öğrenciye katkı yapıyor.Bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor.Müslüman hakkı neyse onu almak için uğraşmalı.Kaytararak,bedavadan,uğraşsız işllern kovalamamalı.


Yorum: Özel okul kul hakkı mı

NurcuÇocuk
Eğer ders çalışmadan öğretilen şeyleri evde tekrarlamadan amaan zaten yüksek not verecekler diyip giderse o zaman belki caiz olmaz ama okulda hocalar illaki ders veriyorlar ve öğrettiklerinden sınav yapıyorlar hiç bir şey öğretmeden bedavadan yüksek not verirlerse zaten böyle yapmaya da ne MEB izin verir ne de veli o yüzden gönlünüz rahat olsun vesselam.

Okudunuz mu?  Canlı resimleri çizmek neden günah?Resim derslerinde mecbur çizmeliyiz ama:(

Yorum: Özel okul kul hakkı mı

Kayıtsız
Ders çalışıyoruz ama yüksek not veriyorlar benim de önceki yıllarda düşük aldım diye özele geçtim.
Sonuç olarak sınava girmeden not vermiyorlar ama girenlere çok yüksek veriyorlar bu kul hakkı mı ayrılayım mı?


Doguhan1
Bem devlet okulunda okuyan bir öğrenciyim af edersiniz popomu yırtana kadar çalışıp anca 95 alıyorum.

Okudunuz mu?  Cennette cinsiyet değişimi

Özel okulda her şey para ile çalışıyor.

Sınavların 100 mü olsun = Para
Devamsızlık = Para
Şimdi bu adamlar kul hakkına girmiyor mu?
Ben ölecek gibi çalışıp doktor olmaya çalışırken bu adam parayla diploması almasi kul hakkına girmiyor mu?


ACİLSERVİS
Bildiğiniz böyle okullar varsa milli eğitim müdürlüklerine bildirin ama tüm özel okullar böyle olduğunu söyleyemezsiniz çünkü bu doğru değil.

Okudunuz mu?  Yanlışlıkla Tuvalete Tükürmek

NurcuÇocuk
Sen dersini çalış anlattıklarını uygula sınavına güzelce gir ve yap ondan sonra sen günah işlemezsin o devamsızlığın bir nevi paradan kaynaklanıyor yani özel paralı olduğu için değişik bir sistem getirmişler bu da MEB onaylidir kafalarına göre yapmazlar zaten.

Sonuç olarak özetlersek: özel hastanelere gidiyoruz sıra beklemeden rahat bir şekilde tedavi oluyoruz onun gibi bir şey rahat ediyorsan orda durabilirsin dersini çalış anlattıklarını yap sınav da yeterli eğer için rahat etmiyorsa bana çalıştığımın karşılığını verin dersin öğretmenlerine olur biter hayırlı günler vesselam.

Okudunuz mu?  Dua ile nasip kısmet olurmu?

Night
Ben özel okula gidiyorum lise sondayım özel olduğu için bir çoğu lise bildiğim kadarıyla kontenjan yeri açılması için geçiriyorlar ben 9 da kalacağımı düşünmüştüm notlar biraz düşüktü yanlış hatırlamıyorsam geçebilirdim ama karne 1. dönemde bir fırladı teşekkür yada düz sınıfta kalan yokmuş hiç 2 senede şuan sondayım 9. sınıftan beri ne kalanı gördüm ne işittim 6 sene falan kimse kalmadı diyorlar çalışkan olsanız da olmasanız da ellerinden geldiği kadar notları yükseltme yapabiliyorlar ben kopya çekmeyen biriyim sınav sorularını çalmışlardı ona bile bakmadım dolayısıyla benim ilerde Allah nasip ederse olacağım meslekten kazandığım para yada yer haramı ama işlediğimiz çektiğimiz bir kopya bile bize orayı Haramı yapar ama vesvesem galiba sunuda diyor yanlış anlamanızı istemiyorum kardeşim sen parayı verdin onlarda verseydi onlarda geçebilirdi yatarak onlar vermiyor sen veriyorsun harama helale dikkat etmeye çalışıyorum da biraz

Okudunuz mu?  Tesbih Çektikten Sonra Hep aynı duayı etmek caiz midir ?

Takım Yıldızı
Benim çocuğumda teogda iyi bir derece ile yaşadığımız şehrin en iyi fen lisesini kazandı.1 yıl gönderdik.Ama devlet okullarının çoğunda nemelazımcık var.Öğretmenler derste çok itinalı ders anlatmıyorlar.Zekiysen ineksen dersini anlarsın.Zorlanıyorsan babanın annenin durumuda iyiyse özel ders aldırsın anlarsın modundalar.
Oğlum çok başarılı bir çocuk.Zaten okulda da derecesi vardı.Yalnız bu okulda arkadaş çevresi ve bazı öğretmenlerin kaprisiyle gerilemeye başladı.Ders notlarıda düştü.Üstelik fen lisesi olduğu halde resim beden arapça müzik vs derslere giren öğretmenler kaprisliydi.Ayrıca 4 dersten özel öğrt tuttuk.Baktık olmayacak.Özele aldık.Şimdi dersleri çok güzel.Özel derse lüzum kalmadı.Denemelerde ilk 4 e giriyor rutin.Kendine olan güvenini yeniden kazandı.Ve dediğiniz gibi herkese 100 vermiyorlar.Öğretmenler devlete göre daha temkinli ve dersleri daha ciddi işliyorlar.Anlamadıysan git evde çalış denmiyor etütler yapılıp o konu tekrar ediliyor.Ben bunu devlettte görmedim malesef.Elbette burdada çok gayret edilmesi gerek.Armut pis ağzıma düş derseniz notlar yükselecek diye ümit ederseniz zaten üniversite sınavında ak koyun kara koyun belli olur.Kul hakkına girildiğini düşünmüyorum.Bilakis devlet okullarındada özelin stratejisi uygulanırsa başarı artar ve kimse özele geçmez.Empati kursunlar.

Okudunuz mu?  Bir türlü Allah'ın varlığına inanamıyorum !!

yaslıkimse
Benim kardeşimi de özel okula verdik önceden devlet okulundaydı not vermiyorlardı özeldekiler hep onu geçti bizde özele verdik.onlar bizim çocuğumuzu özel okula yollayıp geçiyor solluyor resmen biz niye düşük not alalım ? Bütün özel okullar öyle çünkü parayı basıyorsun kardeşim 3 özel okul değiştirdi notu basıyorlar. Devletin özel okulu kaldırması lazım madem öyle biz niye kul hakkı işlemiş olalım açıklar mısınız ?

Okudunuz mu?  Eşcinsellikten nasıl kurtulunur

Kopya

Bu kategoride yer alan Neden sünniler Hazreti Ali'yi ve Kerbela Olayı'nı aleviler kadar zikretmiyorlar? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Özel okul kul hakkı mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.