Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yunus balığı görmek

Rüyada yunus balığı görmek

Kayıtsız Üye
S.a Ben tanker gemisinde çalışan bir gemiciyim.. Rüyamda gemiden ufak ağ atıyorum bir kaç balık tutuyorum . İkinci kez attığımda hafif pembe Yen’i doğmuş yunus yavruları yakalıyorum belki 10-11 kesin emin değilim yani çok . İçinde 1 tane normal balık var . Yunuslar ölmesin diye hızlıca birer birer denize atıyorum . Denizde geminin yanında dolu balık sürüsü görüyorum atarken yunusları . Hatta seserini duyuyorum . Yunusların hepsini suya attım ölmediler uyandım . Hayırlı günler..

Okudunuz mu?  Rüyada Yılan Ve Polisler Görmek

Yorum: Rüyada yunus balığı yavrusu yakalamak

arifselim
Aleykum selam. Balık görmek ve tutmak genellikle rızık, kazanç ve bereket manalarında kabul edilir. Geri denize atmak ise eline geçen fırsatları değerlendirmemek manasında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşillik ve deniz görmek

Rüyada yunus balığı görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam rüyamda teyzemin evinde teyzem le birlikte oturuyorum pencereden dışarı bakıyorum bir sürü yunuslar yüzüyor hopluyor zıplıyor. Pencereyi açıyorum bir tanesi içeri giriyo. Yunus balığını seviyorum yüz ifadesi gülümsüyor bana daha sonra ölmesin die onu tekrar suya bırakmak istiyorum. Yorumlarsanız sevinirim hocam


Yorum: Rüyada yunus balığı görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya çok hayırlı rüyalardan kabul edilir. Genellikle çok büyük bir hayalinin gerçekleşeceği manasındadır. Kısmetin açık olmasına, işlerinin yoluna girmesine ve bereket içinde yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapıldığını görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam.

Ben rüyamda yunus balıkları ve daha bir çok büyük balık ile dolu bir havuz ayda deniz kenarı gibi bir yerde iskele gibi bir şeyin üstündeyim balıklar suda yüzüyor. yunuslar oyun oynamak istiyor bende suya şeker atıyorum lolipop tarzı yunuslar onu alıp geri getiriyor, ben atıyorum onlar getiriyor kendilerini bana sevdirip oyun oynuyorlar. yunus balığını severken uyandım…

Okudunuz mu?  Rüyada yabancı dil konuşmak

Allaha’a emanet olun…


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya kazanç, güç ve çok sağlam temeller üzerine dostluk ve arkadaşlıklar kurmak manasında yorumlanır. Maddi sıkıntıları ve borçları olanlar için bunların altından kalkarak rahat edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yunus37
Selamün aleyküm, görüştüğüm kişiyle çok sevmeme rağmen yakın zamanda ayrıldık .. barışmamız imkansıza yakın.. ben de geçen akşam yine imkansız olduğuna dair bir rüya gördüm ve üzüntümü sonuna kadar hissettim tam rüya biteceği sırada da Sanırım oradaki sevdiğim erkek olacak ki, onu denizin içinde bir yunus balığıyla birlikte halka bir daire içinde gördüm. Halka ,yunus balıklarının içinden geçtiği halkalar gibiydi o kadarına çok dikkat edemedim ama yunusla oynuyor yüzüyor arası bir şeydi sevdiğim kişi..

Okudunuz mu?  Rüyada Zina ederek orucu bozmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyadan sonraki hissiyat sadece istihare için geçerlidir. Rüyanın tabiri aslında olumsuz hissiyatının çok dışında olumlu içeriğe sahiptir. Her şekilde gerçekleşebilme ihtimali olan kısmete delalettir. İş konusunda olabilir, evlilik konusunda da olabilir. Rüyan aynı zamanda aşk ve sevgiye de işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yakın akraba ile zina etmenin tabiri nedir?

zasalamel55
Merhabalar, Geçen gece rüyamda küçük bir adanın üzerindeydim yanımda sanırım annem vardı ama emin değilim tam olarak,yüzünü çok göremedim, rüyada adacık gibi bir yerdeyiz ve bir yunus gelip karşımızda sırıtan bir yüz ifadesine sahip şekilde sudan çıkıp kuyruğuna kadar havaya zıplayıp tekrar suya giriyor, rüyanın bir anlamı bulunmakta mıdır? ama altını çiziyorum yanımdaki kişi annem olmayabilir tam hatırlamıyorum, anlamı değiştirme ihtimaline karşı sadece yanımda birisi var diyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada yürüyebilen çoçuğa sarılıp ağlamak

Tohat
Merhabalar. Kısmetinin açık olup istediğin ve hayal etmediğin güzelliklere erişmen ile ilgili olup hem bugün hem ileride durumun daha da iyi olması halinde elinin açık, bonkör, yardımsever, insanlara karşı duyarlı bir kimse olacağına özellikle maddi veya manevi ihtiyacı olan bir kimsenin destekçisi olacağına yanında bulunan kimsenin bu kişi olabileceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Zihin Gücüyle Eşya Hareket Ettirme

rüyada yunus balığı görmek, rüyada yunus balığı görmek imam nablusi, rüyada yunus balığı yavrusu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada yanlış tarafa yöne kılarken kıbleye döndüm başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yunus balığı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.