Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:05
aile
Yönetici

Evlilikte kadın büyük olursa

Evlilikte kadın büyük olursa

Dilo123
Selamlar,
Basdan Türkçem için özuldiliyorum. Ben almanyada kaliyom ve onun için o kadar Iyi yasamiyom. Bi kadin kendinden hemen hemen 3 sene kücük birisini sevse Bu evlilikte kötu mu? Erkeken ailesi bisey diyermi? Ahlaksiz mi yada boyle evlilikler? Ben mesela 09.01.1996 dogumluyum Oda 01.11.1998. soylemezek beli olmuyor Ama insanlar Sizce Bisey diyermi?

Okudunuz mu?  Ateist bir kadınla evlenmek caiz mi ?

Selam,
benim Türkçem Iyi değil Onun için Pardon. Bi kadinin erkekten yasi büyük olmazi evlikte kotü mi? Yani ahlaksiz mi? Mesela 3 yas. Sizce aileler buna bisey diyer mi? Benim mesela 09.01.1996 dogumluyum Oda 01.11.1998.


Yorum: Evlilikte kadın büyük olursa

Hoca
Evlilikte denklik iyidir güzeldir fakat kadın yaşının bir iki veya beş yaş büyük olması günah değil edepsizlik değildir.
Halk hoş görmeyebilir siz yaşınızı gizleyin ve evlenin
zaten aranızda 2 yaş fark var bundan kıyamet kopmaz

Bu kategoride yer alan Nişanlıyım, Yine Şaşkınım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilikte kadın büyük olursa Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.