Anasayfa
5 Kasım 2023, 5:23
missa06
Abone

Namazda sol kulağa devamlı gelen sesler

Namazda sol kulağa devamlı gelen sesler

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm 1 ay önce günün herhangi bir zamanında çok nadir olarak sol kulağımda kulak zarına vuruş sesi gibi rahatsız etmeyen sesler duyuyordum bu sesi umursamadım. Bugün tuhaf bir şekilde yatsı namazı kılarken bu sesi en az 30 defa duydum. Namaz kıldıktan sonra bu ses kayboldu. Ne zaman bismillah desem aynı sesi duyuyorum. Bunun sebebi nedir?

Okudunuz mu?  Esmaül hüsnayı kolay ezberlemenin yolları

Yorum: Namazda sol kulağa devamlı gelen sesler

Hoca
Ben ilk teheccüd kıldığımda başıma buna benzer bir şey gelmişti belki şeytandandır belki de sağlıktan bilmiyorum ama bunları Allah’a sığınarak atlatmalısın.
Önce maddi yönünü hallet daha devam ederse bize lütfen yaz kardeş

Okudunuz mu?  Kendimde değilim sanki bu dünyada değilmişim gibi

Maddi yönünden kastım bir KBB doktoruna git muayene ol


Yorum: Namazda sol kulağa devamlı gelen sesler

omergundogar
Senin yine iyi bana sağ kulağımdan bağırmışlardı neden bilmiyorum sağlık problemi olabilir yada seytanın işidir sen devaö et namazına Allah şifa versin ☺

Bu kategoride yer alan Uykuda eLe kına yakılması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda sol kulağa devamlı gelen sesler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.