Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada taşıyıcı anne olmak

Rüyada taşıyıcı anne olmak

Kayıtsız Üye
Merhaba. Size rüyamdan bahsetmek istiyorm. Ben rüyamda bir egitim kursuna gidiyordum universite sinavina hazirlanmak için. Sonra orada bir cift beni gormeye geldi biri benim halamin oğlu digeriyse onun eşi oluyordu. Çocuklari olmuyormus benim tasiyici anne oldugumu soylediler o an. Hayir istemiyorm dedim ama zaten bebek bikac aylik olmustu ve artık kendini gosteriyordu. Agladim cunku hamile oldugumu bilmiyordum çok agladim iste bana çok iyi davrandilar uzulme falan dediler. Sonra arkadaşimin yanina gidip çok cok fazla agladim ben hamile olmak istemiyorm dedim millet eşin nerde diye sorunca evli olmadigimi nasıl soylerim dedim daha çok agladim tasiyici anne olmusum benim bile haberim yoktu. Ama kuzenimin eşi hep iyi davrandi bana hatta yanima bir alet getirdi ve bunu karın bölgeme taktilar bebegin düşük yapmamasi için ama ben sinra çok dikkat cekiyor diye o aleti cikardim. Ruyam boyle bu arada gercekte kuzenim evli degil. Bende ogrenciyim. Tabirini çok merak ediyorm Herseyi hakkiyla bilen Allah’tır. Sizlerden bunu az da olsa yorumlamanizi istiyorm teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada tabut görmek

Yorum: Rüyada taşıyıcı anne olmak

arifselim
Merhaba. Rüyada taşıyıcı anne olmak ile hamile olmak arasında bir fark olmaz. Bekar kızlar için bu rüya kısmetli günlerinin gelmekte olduğuna ve nasibinin açık olduğuna işaret eder. Bir başarı elde etmeye ve sorunlarının çözümüne tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uzun saçlı birini görmek

rüyada taşıyıcı anne olup çocuk doğurmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Üzüm Bağı Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada taşıyıcı anne olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.