Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:36

Kumarbaz koca

Kumarbaz koca

pembekuvars
Merhaba kocam kumarbaz bunu iş olarak görüyor son dönemde gittiği kahvede bayanlarda kumar oynuyor bundan rahatsızlık duyduğum için boğazıma yapıştı beni boğmak istedi ve merdivene doğru fırlattı bir şey olmadı sağlığıma fakat aramız bozuk ben annemlerde kalıyorum çocuğumla. Bazen dine yönelmeye niyetleniyor keşke dine yönelse de kötü huylarından vazgeçse. Sizce kocamın yaptıklarından pişman olması için hangi duayı okuyabilirim?

Okudunuz mu?  Yatak odasında kur´an bulunması caiz mi? Kuranı Kerimin asılı olduğu yöne ayak uzatılır mı?

Yorum: Kumarbaz koca

Tevbe
allah- Teala kocanıza hidayet buyursun. Kumar çok kötü bir huydur kocanıza bunu tekrarladığı takdirde ondan ayrılacağınızı uygun bir şekilde dile getirin konuşmanızda çocuğunuzun geleceği ve haram paranın dinimizde yasak olduğunu belirtin. Büyü tarzı çok büyük affı olmayan işlere kesinlikle bulaşmamanızı da ayrıyetten belirtmek isterim.

Okudunuz mu?  Dini musibet nedir?

Yorum: Kumarbaz koca

Hoca
< pişman olması için hangi duayı okuyabilirim? >
Allah Teala kocanıza hidayet nasip etsin. Kötü yolda olan biri için devamlı her namazdan sonra dua edilirse inşAllah bir gelir yararı olur.

Örnek bir hidayet duası: forumduasi.com/misafir-sorulari/264570-hidayet-icin-dua.html

Bu kategoride yer alan Riyadan nasıl kurtulabiliriz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kumarbaz koca Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.