Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:32
missa0
Abone

Hayat neden bu kadar zor

Hayat neden bu kadar zor

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum hayat neden bu kadar zor. Bekar ken hep dindar namazli bir insanla ewlenmek istedim ama tam ters kumarbaz bir insan dek geldi. Sonradan ogrendim. Daha ustune 1de 9 yillik ewliyim cocugum olmuyor. Artik gercekten dayanacsk sabrim kalmadi bunaliyirum. Bi cikis yolu yok ne olur ne yapmaliyim artik sabrimda kalmadi eşim degismiyor bir turlu ne kadar anlatsam beynine girmiyor gercekten artik yasamak istemiyorum hayat neden bu kadar zor

Okudunuz mu?  Sabah ezanında okuna Essalatu hayrun minen nevm anlamı

Yorum: Hayat neden bu kadar zor

Hoca
Hayat imtihandan ibaret, bu da sizin imtihanınız. Sabreder ve isyan etmezseniz Allah karşılığı ahirette fazlasıyla verecektir.
Kendinizden daha çok imtihanı ağır olanları düşünün ve Allah’a şükredin.
Umutmayın ki Allah kaldıramayacağınız yükü yüklemez

Bu kategoride yer alan İncil Satmanın Hükmü Nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hayat neden bu kadar zor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.