Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölüp dirilmek

Rüyada ölüp dirilmek

Aysema
Rüyamda evimin bahçesinde bir savaş vardı. Düşmanlarımın çok zalim olduklarını düşünüyordum ve Rabbime beni onların ellerine düşürmemesi için Dualar ediyordum. Sonra kalbimin biraz üzerinden vurularak şehid oldum. Annem ve Anaannem başımda ağlamaya başladılar. Gökte başımın üzerinde bir leylek onun ayağında bağlı olan da bir ip vardı. O ipi yakaladım ve beni diğer aleme geçirmesini bekledim ama daha sonra ip elimden kayboldu vs leylek uçarak uzaklaştı. O sırada ben de gözlerimi açarak annem ve ananneme ölmedim ben dedim. Bu rüyayı yorumlar mısınız lütfen??

Okudunuz mu?  Rüyada ölen çocuğun dirilmesi

Yorum: Rüyada ölüp dirilmek

arifselim
Bu rüyayı gören kimsenin istek ve dilekleri kabul olur. Sorunları hallolur ve rahata kavuşur. Hem maddi hemde manevi açıdan ferahlık, huzur ve mutluluğa tabir edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek en güzeli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ön diş kırılması

Rüyada babanın ölüp dirilmesi

Boşver gitsin
S.a rüyamda babam ölmüştü.tam üzerini kapatırken gözlerini açtı onu çıkarttık mezardan sonra sarıldım ona ağladım oda ağladı… sonra onun çıktığı yere annannemi koyduk ama tuhaf bir şekilde mezarın başında sadece ben annem babam kardeşlerim ve bir eniştem vardı. Eniştem mezara kemik gibi bir şey koydu ve ruhuna fatiha dendiğinde ölü olan annanneminde Fatiha okuduğunu gördüm….babam bana dedi ki sen de bu kadar imanlı olabilir misin ?
Ben de ona dedim ki ben anca cehennem ateşine odun olurum…. (Babam da annannem de Allah a şükür sağ ) şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir?

Yorum: Rüyada ölüp dirilmek

arifselim
Aleykum selam. Hayatta olmasına rağmen o kişinin öldüğünü görmek iyidir. Uzun bir ömrün işaretidir. Bu rüya ayrıca gören kimse için ahireti, kabri, hesabı, cennet ve cehennemi hatırlatması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm.Bu rüyayı öğle vakti gördüm. Rüyada odamda yatağımda müzik söyleyip ağlıyordum. Azrail’in geldiğini hissetim ve başımı yastığa koyduğum tarafa kafamı çevirdiğimde Azral’i gördüm. Siyah cüppe ile yüzü görünmüyordu ve elinde tırpan vardı. Korktum ve elimle hayır dur diye içimden söylemek istedim, yani korkudan ayağa kalkıp durdurmakta istemiş olabilirim. Tam o sırada Azrail eliyle canımı almaya çalıştı ve çektiğini hissettim, bende üzüntülü bir ruh haliyle umudumu kaybettim ve içimden sinirlendim, öbur dünyaya gittiğimde kızacaktım. Sonra Azrail canımı alırken, ruhumu çekerken tırpanıyla alnımdan sağ kaşıma kadar çapraz bir çizik attı nasıl kurtuldum bilmiyorum. Sanki almak istemedi ve bende kendimi geri çekmişte olabilirim. Sonra bunu rüyadayken bir arkadaşa anlattım. Alnıma baktı ve şaşırdı, sağ kaşımın son kısmının çeyreği kesilmişti. Kaşımda kesik bir çukur vardı. Bu arkadaş yaraya parmağıyla dokundu ve parmağındaki kan mor rengindeydi. Sonra parmağıyla kanı dağittı biraz. Kan parmağında bir desen haline dönüştü. Desen’in fotoğrafını çek dedim.Fotoğrafını çektik ve birine soracaktık ama uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada oturarak uçmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Uzun ömre hatta torunlarını ve onların dahi torunlarını görmeye, ömür zenginliğine nail olmaya işaret ettiği gibi maddi zenginliğe, rahata ermeye, ömrünü güzel yaşamaya işarettir. Böyle bir rüya manevi anlamda düşünüldüğünde kişinin mesaj olarak da algıması gereken bir rüyadır. Nitekim hak olan ölümün bir gün olacağını düşünerek yaşamak maneviyatını güçlendirmen ve buna göre yaşantını sürdürmen için senin adına faydalı olacaktır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada ölen birini canlanmış görmek ve mevlüt yapmak

imam nablusi rüyada olup dirilmek, nablusi dirilmek, rüyada ölüp dirilmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş birinin, yakın zamanda yanıma geleceksin demesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölüp dirilmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.